To je to što me zanima!

Htio proći golmana: Kako je Petko upropastio veliku priliku

Bila je to ogromna šansa i veličanstvena prilika za zabiti krajem prvog dijela i tako probiti makedonski bedem, no Petković je opet komplicirao. Ipak, u drugom dijelu ukazao se kapetan Ademi za plasma u treće pretkolo
Vidi originalni članak

Nakon blijede predstave i 2-2 u Maksimiru protiv Škupija, mislili smo da se ne može ponoviti takva blamaža, ali bili smo u krivu. Uslijedilo je novo mučenje Dinama u protiv autsajdera iz Sjeverne Makedonije. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski prvak pobijedio je Škupi (1-0) u uzvratnom susretu drugog pretkola Lige prvaka, ali opet je to bilo teško mučenje. Nakon prvih 45 minuta na semaforu je bilo 0-0 Dinamo je opet izgledao blijedo i neprepoznatljivo, bezidejno u napadu, a obrana je puštala na sve strane. 

Škupi je imao nekoliko sjajnih šansi za šokirati 'modre', ali najveću u prvom dijelu imao je Dinamo. I to u sudačkoj nadoknadi. Ljubičić je ukrao loptu na desnoj strani, povukao je dobrih desetak metara pa dodao Oršiću na lijevoj strani. Krajičkom oka vidio je Petkovića na desnoj strani i proslijedio mu loptu iz prve.

Video pogledajte OVDJE

Petko je išao sam na golmana Naumovskog, došao je preblizu i pokušao ga nasamariti driblingom, ali zapravo je golman Škupija nasamario njega i nogom mu izbio loptu. Na kraju su domaćini izbili loptu u aut. 

Bila je to ogromna šansa i veličanstvena prilika za zabiti krajem prvog dijela i tako probiti makedonski bedem, no Petković je opet komplicirao. Imao je puno vremena za razmišljati, mogao je podbiti loptu, gađati lijevi ili desni kut, no on se odlučio za najgoru opciju. 

Na  svu sreću, silni promašaji nisu koštali 'modre' plasmana u treće pretkolo. Dinamo je zaigrao puno bolje u nastavku, a već u 47. minuti Arijan Ademi zabio je za, ispostavit će se, konačnih 1-0 i plasman u daljnju fazu gdje će hrvatski prvak igrati protiv Ludogoreca. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 27.07.2022.

    a kako je tek sudac poništio čisti gol i spriječio još jedan na samom kraju... Bit će porijeklom iz Kaštel Štafilića

  • Vozzdra 26.07.2022.

    petko ne igra ozbiljan nogomet već neko vrijeme, najbolje bi mu bilo da ode u ranu mirovinu, na terenu nema što tražiti

  • 26.07.2022.

    Spletković hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare