Obavijesti

Sport

Komentari 23

Htio proći golmana: Kako je Petko upropastio veliku priliku

Htio proći golmana: Kako je Petko upropastio veliku priliku

Bila je to ogromna šansa i veličanstvena prilika za zabiti krajem prvog dijela i tako probiti makedonski bedem, no Petković je opet komplicirao. Ipak, u drugom dijelu ukazao se kapetan Ademi za plasma u treće pretkolo

VIDEO

Nakon blijede predstave i 2-2 u Maksimiru protiv Škupija, mislili smo da se ne može ponoviti takva blamaža, ali bili smo u krivu. Uslijedilo je novo mučenje Dinama u protiv autsajdera iz Sjeverne Makedonije. 

Pokretanje videa...

Goran Adamovski Dinamo 00:25

Hrvatski prvak pobijedio je Škupi (1-0) u uzvratnom susretu drugog pretkola Lige prvaka, ali opet je to bilo teško mučenje. Nakon prvih 45 minuta na semaforu je bilo 0-0 Dinamo je opet izgledao blijedo i neprepoznatljivo, bezidejno u napadu, a obrana je puštala na sve strane. 

Druga utakmica 2. pretkola UEFA Lige prvaka FC Shkupi 1927 - GNK Dinamo

Škupi je imao nekoliko sjajnih šansi za šokirati 'modre', ali najveću u prvom dijelu imao je Dinamo. I to u sudačkoj nadoknadi. Ljubičić je ukrao loptu na desnoj strani, povukao je dobrih desetak metara pa dodao Oršiću na lijevoj strani. Krajičkom oka vidio je Petkovića na desnoj strani i proslijedio mu loptu iz prve.

Video pogledajte OVDJE

Petko je išao sam na golmana Naumovskog, došao je preblizu i pokušao ga nasamariti driblingom, ali zapravo je golman Škupija nasamario njega i nogom mu izbio loptu. Na kraju su domaćini izbili loptu u aut. 

Druga utakmica 2. pretkola UEFA Lige prvaka FC Shkupi 1927 - GNK Dinamo

Bila je to ogromna šansa i veličanstvena prilika za zabiti krajem prvog dijela i tako probiti makedonski bedem, no Petković je opet komplicirao. Imao je puno vremena za razmišljati, mogao je podbiti loptu, gađati lijevi ili desni kut, no on se odlučio za najgoru opciju. 

Na  svu sreću, silni promašaji nisu koštali 'modre' plasmana u treće pretkolo. Dinamo je zaigrao puno bolje u nastavku, a već u 47. minuti Arijan Ademi zabio je za, ispostavit će se, konačnih 1-0 i plasman u daljnju fazu gdje će hrvatski prvak igrati protiv Ludogoreca. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu