To je to što me zanima!

Išarali su plakat s porukom dobrodošlice reprezentaciji

Svega nekoliko dana nakon što je postavljen plakat podrške hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji za dolazak u Dalmaciju nakon četiri godine, nepoznati počinitelji išarali su ga
Vidi originalni članak

Vatreni, dobrodošli u Dalmaciju, stoji na plakatu koji je postavljen na ulazu u Omiš uoči dolaska hrvatske nogometne reprezentacije u taj grad povodom revijalne utakmice protiv NK Omiš (petak, 15 sati).

U večeri na četvrtak netko je taj plakat išarao i napisao prekriženi znak HNS-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bez Ivana Rakitića, Ante Rebića, Matea Kovačića i Dejana Lovrena reprezentativci će u četvrtak u 17 sati održati otvoreni trening na stadionu Anđelko Marušić Ferata u Omišu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ogromni interes vlada za prvi dolazak "vatrenih" u Dalmaciju nakon četiri godine, od remija s Italijom 1-1 u kvalifikacijama za Euro 2016. na praznom Poljudu, kad je na travnjaku bila iscrtana svastika. Na tribinama omiškog stadiona očekuje se maksimalnih 5300 gledatelja.

Posljednja utakmica Hrvatske pred navijačima u Dalmaciji bila je davnog 4. lipnja 2011. pred 28.000 gledatelja na Poljudu, kad je golovima Marija Mandžukića i Nikole Kalinića nakon preokreta pala Gruzija (2-1).

Idi na 24sata

Komentari 132

  • 31.05.2019.

    Zasto uporno forsirate nesto sto ne funkcionira?! Radi jednog igraca?Ocekivano, sami ste krivi sto ste ih odveli tamo.

  • 31.05.2019.

    Mislim da ne treba generalizirati cijelu Dalmaciju ko problem, ipak mislim da je najveci problem sami Split (Hajduk i Torcida). Samo oni stalno kukaju i samo njima stalno neki ku..c smeta.

  • 31.05.2019.

    Bas me zanima ima li itko od tih 'hrabrih i ponosnih' debila vise od 19 godina..

Komentiraj...
Vidi sve komentare