To je to što me zanima!

Isco spasitelj: Ptičicu koja nije mogla poletjeti iznio s terena

Španjolska nogometna reprezentacija pobijedila je Iran 1-0 u srijedu u drugom kolu grupne faze SP-a, a Isco je jednom lijepom gestom pokazao javnosti svoju nježnu stranu
Vidi originalni članak

Spasio je Isco život malenoj ptičici netom prije utakmice protiv Irana. On i Jordi Alba primijetili su nemoćnu ptičicu kako skakuće po terenu pa ju je španjolski veznjak uzeo u ruku i odnio van terena, na sigurno.

Snimile su to naravno kamere, a snimka je brzo obišla svijet. Gledatelji su svoje oduševljene ovim postupkom Isca vrlo brzo iskazali na društvenim mrežama.

Španjolska je reprezentacija u drugoj utakmici drugog kola grupne faze Svjetskog prvenstva svladala Iran rezultatom 1-0 i tako zajedno s Portugalom, koji je istim rezultatom slavio protiv Maroka, zasjela na prvo mjesto skupine B. U uskoj su trci ova dva rivala za prvo mjesto u skupini jer u treću utakmicu idu s istim brojem bodova i istom gol-razlikom.

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Sve.je.to.zajebano.022 21.06.2018.

    A sta je triba....zgaziti je nogom

  • Boki8 21.06.2018.

    Costa bi je pojeo da jubjr vidio

  • komentator__Luka 21.06.2018.

    ima ptičica sreće da nije naišao costa :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare