To je to što me zanima!

Ishii pobijedio na startu turnira, ali morao je predati polufinale

U četvrtfinalu je Ishii nokautirao Jitsukatu lijevim krošeom, ali nije to puno slavio. Odmah je otišao u svoj kut, držao se za rebra te je treneru s bolnom grimasom pokazivao kako nije dobro
Vidi originalni članak

Nije izgubio, ali neće nastaviti put prema titulu K-1 prvaka. Japanski borac koji nastupa pod hrvatskom zastavom Satoshi Ishii (35, 3-0) dugo se pripremao za ovaj ugledni turnir osmorice, ali kako su svi mečevi u jednom danu, oni ozlijeđeni najčešće plate cijenu.

Ovaj put to je bio Ishii, koji je u četvrtfinalu u drugoj rundi nokautirao Kosukea Jitsukatu lijevim krošeom, ali nije to puno slavio. Odmah je otišao u svoj kut, držao se za rebra te je treneru s bolnom grimasom pokazivao kako nije dobro. Potvrda o vrsti ozljede još nije stigla, ali ubrzo su organizatori objavili kako Satoshi ne može nastupiti u polufinalu te da će na njegovo mjesto uskočiti Japanac Hisaki Kato.

Trebao je ovo biti svojevrsni vrhunac u zaokretu karijere borca iz Cro Cop Teama, ali mora se reći da nije imao sreće. Ishii ima 35 godina, pa još pred sobom ima nekoliko dobrih godina koje može odraditi u borilačkom sportu, a pitanje je u kojoj grani. Posljednji je put u MMA-u bio 21. srpnja prošle godine kad je ugušio Pietra Cappellija u prvoj rundi, a nakon toga je tri puta slavio u ringu K-1 organizacije.

Pamtimo ga kao zlatnog olimpijca u judu pa zatim kao ratnika u kavezu slobodne borbe, a želi ostaviti trag i u kickboksu. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • VidimJaSve 03.04.2022.

    nema kvalitet i tocka,nema tu price o sreci..sreca je na lotu dobit

Komentiraj...
Vidi sve komentare