To je to što me zanima!

Isinbajeva: Pustite nas da se borimo u sportskim arenama

Ne trpajte sve sportaše u isti koš. One koji su krivi za doping neka odgovaraju, a nas ostale pustite da predstavljamo svoju zemlju, rekla je Jelena Isinbajeva (33)
Vidi originalni članak

Kroz svoju sportsku karijeru sve sam postigla napornim radom i odricanjem. Sve moje pobjede su čiste kao suza. Poštivala sam sve propise i zaslužila sam sve medalje koje sam osvojila, obratila se javnosti Ruskinja Jelena Isinbajeva (33).

Nezavisna komisija Svjetske anti-dopinške agencije (WADA) provela je istragu i otkrila kako su ruske vlasti umiješane u namjerno uništenje više od tisuću rezultata anti-dopinških testova. Komisija je predložila suspenziju Ruske atletske federacije što bi značilo i zabranu natjecanja za sve ruske atletičarke i atletičare te suspenziju s Olimpijskih igara u Rio de Janeiru sljedeće godine. 

Tome se usprotivila jedna od najvećih ruskih atletičarki, dvostruka olimpijska pobjednica, trostruka svjetska prvakinja i svjetska rekorderka Jelena Isinbajeva, koja se vratila natjecanjima i nada se odlasku na Olimpijske igre.

- Znam u kojoj se situaciji Rusija sad nalazi, ali nije fer stavljati sve atletičarke i atletičare u isti koš. Oni koji su krivi neka odgovaraju, a nas koji se borimo pošteno pustite da predstavljamo svoju državu u sportskim arenama - rekla je Jelena.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • termadulu 05.01.2016.

    ako ne može sankcijama prema Putinu onda po sportašima,neka pogledaju koliko je njihovih atletičara na Dopu! ccc tako provizorno tipično za EU iAmere na čelu!

  • zidar_šiljo 15.11.2015.

    Nezna se jel ravnija ona ili motka xD

  • Bracelona 99 15.11.2015.

    Je dobra ona

Komentiraj...
Vidi sve komentare