To je to što me zanima!

Iskupljenje u Monacu: Evo kako je Subašić uništio Kuna Aguera

Aguero je poslije asistencije Davida Silve sam izašao na Danijela, a ovaj mu je to nogom obranio i spasio Monaco primljenog gola. Iskupio se tako naš golman za kiks u prvoj utakmici na Etihadu
Vidi originalni članak

Igrala se 71. minuta utakmice na Etihadu između Manchester Cityja i Monaca, a gosti su vodili 2-3. Opalio je iz očaja nekako Argentinac Sergio Kun Aguero, a našem Danijelu Subašiću lopta se izmigoljila u mrežu. Nije to bio njegov dan, City je na kraju pobijedio 5-3 i činilo se, stigao nadomak četvrtfinala Lige prvaka.

Međutim, na uzvratnoj utakmici u Monacu doživjeli su šok te su ispali poslije poraza 3-1 zbog manje zabijenih golova u gostima. Jedan od junaka večeri u kneževini bio je baš tragičar iz prve utakmice, Suba.

VIDEO

Ovaj put bilo je to u 65. minuti. Aguero je poslije asistencije Davida Silve sam izašao na Danijela, a ovaj mu je to nogom obranio i spasio Monaco primljenog gola. Iskupio se tako naš golman za kiks u prvoj utakmici na Etihadu.

Na kraju, primio je gol od Sanea, ali to je i tako sada nebitno jer je Monaco ušao u četvrtfinale.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • OS98netko 16.03.2017.

    Eto za sve je zasluzen subasic nema sta

  • angelfish1 16.03.2017.

    Volim da je Monaco prošao odmah mi uljepšalo dan, bravo suba, a onog pepa ne mogu smisliti, iritantan lik do boli...

  • Iskrivljena antena 16.03.2017.

    Kamo li su sad oni miševi koji su ga ismijavali onaj dan? karma je bitch nikad se nemojte smijati nekome jer drugi će dan taj isti u inat vama ispasti heroj pa ćete opet morati protjerivati miševe iz rupa da bi se vi uvukli u rupu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare