To je to što me zanima!

Islanđani oslabljeni u Zagrebu: Sigthórsson propušta uzvrat

Sigthórsson će umjesto u Hrvatsku ići u Nizozemsku gdje će liječnici Ajaxa raditi dodatne pretrage, te ga pokušati osposobiti za utakmicu Lige prvaka protiv Barce
Vidi originalni članak

Island će biti znatno oslabljen na uzvratnoj utakmici dodatnih kvalifikacija protiv Hrvatske u utorak.  Osim suspendiranog Olafura Skulasona koji je u prvoj utakmici dobio crveni karton, na Maksimiru neće zaigrati ni napadač Kolbeinn Sigthórsson, potvrdili su iz tamošnjeg saveza.

Kolbein Sigthórsson je ozlijedio gležanj u završnici prvog poluvremena utakmice na Islandu te je zbog toga morao napustiti teren. Islanđani su se nadali kako će napadač Ajaxa ipak biti spreman za uzvrat na Maksimiru, ali u nedjelju ujutro je liječnička služba islandske reprezentacije potvrdila kako nema šanse da zaigra.

Sigthórsson će umjesto u Hrvatsku otići u Nizozemsku gdje će liječnici Ajaxa napraviti dodatne pretrage, te ga pokušati osposobiti za utakmicu Lige prvaka protiv Barcelone koja 'kopljanike' čeka 26. studenog.


Idi na 24sata

Komentari 30

  • cr7rma 18.11.2013.

    jos bolje . ty sigthorsson

  • GodraKnezevic 18.11.2013.

    Ako im ne možemo uvalit 3 gola onda ne trebamo ni ići,samo šteta što nije bilo više vremena za uigravanje,jer Kovač zna posao.Ne mogu vjerovat da onako dobar komentator može biti tako loš trener (Štimac)

  • zigzag_2 17.11.2013.

    Reći ću jednu stvar,makar na ovom portalu ako imaš drukčije nmišljenje ne prolazi se dobro....Ovako,svi pričaju Island ovo island ono slabi,nemogu nisu trebali biti tu,jači smo...u redu jesmo "jači" tj trebali bi biti mi smo Hrvatska,ALI taj Island je prošao kvalifikacije i bi drugi isto ko mi,znači ekipa koja je tu daje maksimum i nada se nadaju se i zalažu više od nas al to je ko kup utakmica sve je moguće.Pogledajte samo Francusku kao primjer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare