To je to što me zanima!

Ismajli isključen već u prvom dijelu, Theophile bez kartona...

U 40. minuti derbija na Poljudu Ismajli je još jednom startao na Mislava Oršića. Oršić je trčao uz out liniju s loptom, Ismajli je krenuo na nju, ali zakasniio toliko da je opet 'pokosio' noge Oršića.
Vidi originalni članak

Na početku utakmice na Poljudu, Dinamov Theophile laktom je u glavu udario mladog Hajdukovog igrača Krekovića, ali Bebek mu nije pokazuao žuti karton. Stadion je negodovao. VAR se nije oglasio jer pregledava samo one situacije u kojima bi igrači mogli dobiti izravan crveni karton.

 

Neoprezan je bio stoper Hajduka Ardian Ismajli u početku utakmice s Dinamom na Poljudu i sudac Bebek mu je za to pokazao žuti karton. Pogodio je u gležanj Mislava Oršića koji je odmah pao na travnjak, uhvatio se za gležanj, a sudac iz Rijeke je bez razmišljanja potegnuo za žutim kartonom. 

Ubrzo smo gledali 'reprizu'. U 40. minuti derbija na Poljudu Ismajli je još jednom startao na Mislava Oršića. Oršić je trčao uz lijevu out liniju s loptom, Ismajli je krenuo na loptu, ali zakasnio toliko da je opet 'pokosio' noge Oršića. 

Bilo je to ravno pred Dinamovom klupom, Nenad Bjelica je odmah skočio u obranu svoga igrača, a Bebek nije dugo razmišljao, pokazao je žuti karton, drugi po redu za Ismajlija i Hajduk je ostao bez bitnog igrača već u prvom dijelu. 

 

Kako se bližio kraj poluvremena nervoza je rasla, u jednom je trenutku zaiskrilo na terenu. Dimitrov je neoprezno ušao u noge Petkovića, a napadač Dinama je poludio i odgurnuo ga. Ubrzo su dotrčali i ostali igrači, a sudac Bebek elegantno je pokazao žuti karton Petkoviću.

Srećom,uskoro je Bebek pokazao igračima da krenu prema svlačionicama na zasluženi odmor.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Mostić_1 05.03.2020.

    Drugi žuti nije sporan, ali prvi definitivno je! Ako je to bio sudački kriterij, zašto nije pokazao žuti Teofilu, nekoliko minuta kasnije za prekršaj (udaranje u lice) na Krekoviću? Kad se ne zabije iz onih prilika u prvom poluvremenu, ne možeš očekivati dobar rezultat, a pogotovo s igračem manje.

  • sinkeDZ 05.03.2020.

    Naravno da je sudac kriv!

  • pitmaster 05.03.2020.

    najbolja je fraza "neoprezno usao u noge" - nije to "neoprezno", to je namjerno, s idejom da se zastrasi protivnicki igrac, pa ako se i povrijedi tim bolje - naravno ako sudac dozvoli takvu igru..hajduk je jucer igrao pre grubo, jedno je muska igra i agresija a drugo kad igras "neoprezno" tj namjerno ides u noge umjesto na loptu - bebek je dozvolio tu tucnjavu ali na kraje je najveci glupan medju hajdukovcima to plato s dva zuta jer je ocito isao na ozljedjivanje orsica - trebao je i theophile dobit zuti, ali i onaj stoper hajduka koji je jednako tako laktom u glavu startao na moharamia (ni jedno ni drugo nije sudjeno)...cemu uopce rasprava o prvom zutom ismailiu? pa usao je orsicu u glezanj krvnickim startom s namjerom da ga ozljedi - bilo je jos slicnih startova hajdukovih stopera koji su prosli nekaznjeno, naputak je ocito bio da se ide na noge - na kraju su ipak platili takav pristup...

Komentiraj...
Vidi sve komentare