To je to što me zanima!

Ispala prva tenisačica svijeta: Ana Ivanović izbacila Serenu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ana Ivanović pobijedila je Serenu Williams u osmini finala Australian Opena. Prva tenisačica svijeta kasnije je otkrila da je imala velikih problema s ozljedom leđa
Vidi originalni članak

Već u četvrtom kolu Australian Open ostao je bez prve nositeljice Serene Williams (32). Bolja od najbolje svjetske igračice bila je srpska tenisačica Ana Ivanović 4-6, 6-3, 6-3.

Odmah nakon poraza Serena je otkrila da je imala velike probleme s ozljedom leđa te je rekla kako je umalo odustala od nastupa već nakon pobjede u 3. kolu protiv Daniele Hantuchove.

- Skoro sam odustala, no ipak sam igrala. Vjerojatno sam trebala odustati. Radila sam velike pogreške, promašivala udarce koje nisam promašila od osamdesetih. No to ne umanjuje pobjedu Ane Ivanović. Ana je odigrala fantastičan meč. No jednostavno znam da mogu igrati deset puta bolje od ovoga - rekla je nakon poraza prva tenisačica svijeta.

Ana Ivanović iskoristila je ozljedu i loš dan Serene i plasirala se u četvrtfinale.

- Spremna sam igrati s najboljim svjetskim tenisačicama, ne bojim se nikoga - najavila je borbu za prvi Grand Slam sezone.

Tenisači, osmina finala:

  • Đoković (2) - Fognini (15) 6-3, 6-0, 6-2
  • Ferrer (3) - F. Mayer 6-7(5), 7-5, 6-2, 6-1

tenisačice, osmina finala:

  • Ivanović (14) - S. Williams (14) 4-6, 6-3, 6-3
  • Li (4) - Makarova (22) 6-2, 6-0
  • Pennetta (28) - Kerber (9) 6-1, 4-6, 7-5
Idi na 24sata

Komentari 55

  • suzanne 19.01.2014.

    PRVI put ju je pobjedila ova prelijepa djevojka.Cestitam!

  • Armija BiH 19.01.2014.

    Ana je baš dobra treba, nju je dragi Allah obdario sa svake strane, ima je i sprijeda i odastraga, da mi je da je probodem sunećakom odmah bi prešla na Islam.

  • DraganRajic 19.01.2014.

    Serena, kao i Federer kad izgube kazu, 'sve cestitke protivniku, nije nikakav alibi, ali eto, bila je jedna mala ozljeda...nista bitno..." i onda kad novinari insistiraju, ispade da su jedva hodali, da su umalo sve napustili i onda shvatimo kako je trebalo da oni pobijede, a ovi sto su ih pobijedili su...bezveze. Ma bas. Idi kuci, nisi ti tokliko grijesila koliko si popila direktnih winner-a. Ajde.

Komentiraj...
Vidi sve komentare