To je to što me zanima!

Ispali i prvaci: Talijani izbacili Argentince u Buenos Airesu...

U odlučujućem, petom dvoboju u ponedjeljak, Fabio Fognini je velikim preokretom svladao Guida Pellu 2-6, 4-6, 6-3, 6-4, 6-2. Talijane u četvrtfinalu čeka belgijska reprezentacija
Vidi originalni članak

Talijanska teniska reprezentacija posljednji je, osmi četvrtfinalist ovogodišnjeg izdanja Davis Cupa, Talijani su prolazak među osam najboljih izborili svladavši kao gosti u Buenos Airesu branitelje naslova Argentince 3-2.

U odlučujućem, petom dvoboju koji je igran u ponedjeljak zbog kiše koja je poremetila program u nedjelju, Fabio Fognini je velikim preokretom svladao Guida Pellu 2-6, 4-6, 6-3, 6-4, 6-2.

Italija će u četvrtfinalu igrati protiv Belgije.

Ostali četvrtfinalni parovi su Australija - SAD, Francuska - Velika Britanija i Srbija - Španjolska.

Hrvatska reprezentacija, koja je lani igrala finale protiv Argentine, u oslabljenom je sastavu u 1. kolu ove godine u Osijeku izgubila od Španjolske sa 2-3.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • hbcro7 07.02.2017.

    Bilo bi lijepo da spomenete da je Darija Jurak igrala u finalu parova prošli tjedan na turniru u St.Petersburgu.

  • 06.02.2017.

    Najveći tragičari prvog kola su Nijemci, igrali doma s najjačim sastavom a izvisili od Belgije bez Goffina, Steve Darcis (onaj koji je 2013. izbacio Nadala s Wimbledona) apsolutni junak. Ispadanje Argentine je očekivano, no opet, Pella je imao 2-0 protiv divljeg Fabia, no taj momak ima pregršt talenta u ruci (koji ne pokazuje dovoljno) tako da preokret i nije toliko čudo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare