To je to što me zanima!

Ispao pa se htio tući s Hrvatima: Uh, teško nam je podnijeti ovo

Veznjak "redsa" izgubio je živce, dobio drugi žuti karton nakon što se htio obračunati s igračima Hrvatske koji su slavili prolazak u četvrtfinale. Ipak, na društvenim mrežama poslao je pomirljivu poruku
Vidi originalni članak

Curtis Jones (20) bio je najvrjedniji igrač na terenu stadiona Bonifika u kojem je Engleska pobijedila Hrvatsku U-21 u posljednjem kolu grupne faze Eura, ali i ispala zbog najlošije gol-razlike u krugu sa Švicarskom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladi veznjak Liverpoola, koji po Transfermarktu vrijedi 30 milijuna eura, zabio je Hrvatskoj gol za 2-0 u 74. minuti i tako je privremeno odveo u četvrtfinale, ali u očaj ga je bacio gol Domagoja Bradarića u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Kad je utakmica završila, Jones je bio jako nervozan i izazvao je naguravanje na sredini terena s igračima Hrvatske. Njemački sudac Harm Osmers pokazao mu je isključujući, drugi žuti karton.

"Teško je ovo podnijeti, ali živimo i idemo dalje", napisao je Curtis na Instagramu uz fotografiju slavlja nakon gola Hrvatskoj.

Hrvatska će u četvrtfinalu 31. svibnja u Mariboru igrati protiv branitelja naslova Španjolske, a Englezi će ga gledati putem TV-a.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Bummser 30 01.04.2021.

    izudarali bi ga naši pitao bi koje ugasio svjetlo

  • MiskoMiskic 01.04.2021.

    naši su trebali kleknuti i spustiti kada su pobijedili..?

  • Baloteli 01.04.2021.

    Bradaric ga je pozdravio

Komentiraj...
Vidi sve komentare