To je to što me zanima!

'Ispoštivat ćemo kvalifikacije, maksimalno protiv Norveške'

Talijanska reprezentacija je u cijeloj svojoj povijesti od oko 80 godina igranja kvalifikacija, samo 3 puta poražena kod kuće. Od Hrvatske, Danske i Švedske...
Vidi originalni članak

Računamo li da će Hrvatska sigurno svladati Maltu u utorak, jedina prepreka za naš izravni plasman na Europsko prvenstvo sljedeće godine u Francuskoj je ta da Italija ne pobijedi ili barem ne remizira kod kuće protiv Norveške. 

Budući da je Italija već potvrdila plasman ta joj utakmica ne znači ništa i već su se pojavile priče kako ju 'azzurri' i neće shvatiti tako ozbiljno. Međutim, talijanski izbornik Antonio Conte je u izjavi za talijanske medije nakon pobjede protiv Azerbajdžana i izborenog nastupa na Euru, potvrdio kako Italija nikome neće puštati. 

- Ispoštivat ćemo kvalifikacije do kraja i odigrati na visokoj razini protiv Norveške u Rimu - rekao je izbornik Italije, koja je u cijeloj svojoj povijesti od oko 80 godina igranja kvalifikacija, samo tri puta poražena na svom terenu, od Hrvatske, Danske i Švedske. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • jebim 12.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • NikolaSokser_1 12.10.2015.

    Pamte oni kad smo mi od španjolske izgubili a mogli smo dogovorit 2:2 :P i oba dvoje proc skupinu a ovako je Italija

  • perica 100 12.10.2015.

    pustite Norvezanima dečki zasluzuju ici dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare