To je to što me zanima!

'Ispričavam se što sam navijače gađao kovanicom'

Chelsea je poražen od malog Burnleya, a Drogba u jednom trenutku posve izgubio kontrolu, te je vrijeđao navijače i bacio kovanicu na tribine
Vidi originalni članak

Bila je to večer iz noćne more za Chelsea. Iz Carling Cupa na penale ih je izbacio mali Burnley, a Didier Drogba izgubio je kontrolu. Nakon što je postigao gol gađali su ga kovanicama, a jednu od njih vratio je na tribinu. Osim toga, navijačima je pokazao što misli o njima pokazavši srednji prst.
- Slavio sam gol kad su na mene počeli svašta bacati. Pogriješio sam što sam jednu kovanicu bacio natrag i ispričavam se ako sam nekog ozljedio - rekao je Drogba nakon što je u svlačionici malo ohladio glavu. Napadač Chelseaja prije nekoliko dana je izjavio kako se ponekad izgubi na travnjaku jer uživa u koreografiji, a ovom gestom to je potvrdio.
- To je našto što nisam trebaqo napraviti, no sve se desilo jer sam bio napet i pod dojmom. Kajem se, to je bila greška - nastavio je Drogba kao u ispovjedaonici.
Iz Chelseaja najvaljuju da će njihov najbolji napadač biti kažnjen, a mogao bi ga kazniti i FA.
- Nisam pričao s njim. Sudac mu je dodijelio žuti karton, nio nisam vidio što se dogodilo - komentirao je Felipe Scolari.
Prije šest godina isto je napravio Jamie Carragher, koji je odmah dobio crveni karton. Bio je suspendiran tri utakmice, no budući da je Drogba dobio samo žuti, mogao bi izbjeći teže sankcije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • beskoristan 14.11.2008.

    Ko tebe kamenom...ti njega ciglom....

  • vladimirdelight 14.11.2008.

    jadan drogba...selja...e engleske.

  • BubiMandril 13.11.2008.

    ma ovo je teška glupost, tribalo bi kaznit navijače a ne drogbu, ma čovjek ima pravo, koji su to seljaci engleski...

Komentiraj...
Vidi sve komentare