To je to što me zanima!

Ispustio set i 5-2: Đokovića u Rimu izbacio Tomaš Berdych

Srpski tenisač izgubio je praktički dobiven meč protiv šestog nositelja Čeha Tomaša Berdycha, koji je slavio nakon dva sata i 22 minute igre sa 2-6, 7-5, 6-4
Vidi originalni članak

Drugi četvrtfinalni okršaj na ATP Mastersu iz serije 1000 u Rimu donio je veliko iznenađenje jer se od turnira neočekivano oprostio prvi tenisač svijeta Novak Đoković.

Srpski tenisač, ujedno i prvi nositelj izgubio je praktički dobiven meč protiv šestog nositelja Čeha Tomaša Berdycha, koji je slavio nakon dva sata i 22 minute igre sa 2-6, 7-5, 6-4.

Đoković je sve držao u svojim rukama s dobivenim prvim setom i 5-2 u drugom, a pri 5-3 je imao servis za meč. No najednom je stao te se Berdych vratio u igru s dvama uzastopnim 'breakovima' za 7-5. U odlučujućem setu u trećem gemu Berdych je opet 'breaknuo' Noleta te je prednost zadržao do kraja.

Češkom tenisaču to je tek druga pobjeda od 15 mečeva koliko ih je odigrao protiv Đokovića, a u polufinalu će igrati protiv pobjednika Nadala i Ferrera.

U prvom meču dana Benoit Paire je ostvario uspjeh karijere plasiravši se u prvo polufinale Mastersa 1000 pomevši Marcela Granollersa 6-1, 6-0. Večeras još igraju Federer i Janowicz.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Venucci 18.05.2013.

    on je dobar igrac koji je puno ulozio i zato mu se to vracalo dobrim igrama i osvojenim turnirima ali da je jedan od najvecih kako ga se stalno zeli prikazivat, definitivno ne. kao covijek se pokazao i ne treba trositi komentare

  • EL Senator 18.05.2013.

    pusti mec, da ne mora igrat protiv Rafe...

  • bajica-mali 17.05.2013.

    bravo tomaš... nole samo laganini...

Komentiraj...
Vidi sve komentare