To je to što me zanima!

Istinski heroj: Doktor Tunisa spasio je suparničkog igrača...

Doktor tuniske nogometne reprezentacije zadobio je status heroja zahvaljujući brzoj reakciji kojom je spasio život igraču Nigera Boureimi Katakoreu. Sve se dogodilo u posljednjim trenutcima utakmice...
Vidi originalni članak

U okviru četvrtog kola kvalifikacija za Afrički kup nacija sastali su se Tunis i Niger, a na toj utakmici odvile su se zaista šokantne scene. 

Naime, pred sam kraj utakmice igrači Tunisa išli su u napad po desnoj strani, ali sva pažnja bila je usmjerena na potpuno drugu stranu terena gdje se igrač Nigera Boureima Katakore iznenada srušio. 

Igrači obje reprezentacije, kao i njihovi liječnici sjurili su se prema Katakoreu koji je nepomično ležao na tlu, a status heroja zadobio je doktor tuniske reprezentacije Soulheil Chemli koji je Katakoreu odmah izvadio jezik, a onda započeo s reanimacijom srca. 

Nakon toga, pomogli su mu i ostali te su oni zajedničkim snagama Katakorea posjeli, a potom stavili na nosila. Chemli je prozvan herojem, a neki navode kako su posljedice mogle biti kobne da nije bilo njegove brze reakcije.

Inače, utakmica je završila minimalnom pobjedom Tunisa zahvaljujući golu Meriaha iz 17. minute (1-0), a igrač Nigera hitno je prebačen u bolnicu gdje je podvrgnut detaljnim pregledima. 

Nakon četiri odigrana kola Tunis je na čelu skupine J s 12 osvojenih bodova, tri boda više od Salahovog Egipta dok je Niger posljednji sa samo jednim osvojenim bodom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • cra_z 21.10.2018.

    Napise novinar doktor spasio nigera omg hahaha

  • mata7787 21.10.2018.

    I da zašto je on sad heroj??? Jer je radio ono što mu je posao???

  • mata7787 21.10.2018.

    Tko je tu točno kome masirao srce??? I otkad doktor uz sva pomagala vadi jezik??? Pišete gluposti a da niste ni video pogledali. Čovjek mu lijepo zabacio glavu da otvori dišni put i tu završava sv mudrost i tip dolazi svijesti. To bi trebali i vi novinari znati ako ste polagali prvu pomoć.

Komentiraj...
Vidi sve komentare