Obavijesti

Sport

Komentari 9

Istinski heroj: Doktor Tunisa spasio je suparničkog igrača...

Istinski heroj: Doktor Tunisa spasio je suparničkog igrača...
1

Doktor tuniske nogometne reprezentacije zadobio je status heroja zahvaljujući brzoj reakciji kojom je spasio život igraču Nigera Boureimi Katakoreu. Sve se dogodilo u posljednjim trenutcima utakmice...

VIDEO

U okviru četvrtog kola kvalifikacija za Afrički kup nacija sastali su se Tunis i Niger, a na toj utakmici odvile su se zaista šokantne scene. 

Naime, pred sam kraj utakmice igrači Tunisa išli su u napad po desnoj strani, ali sva pažnja bila je usmjerena na potpuno drugu stranu terena gdje se igrač Nigera Boureima Katakore iznenada srušio. 

Igrači obje reprezentacije, kao i njihovi liječnici sjurili su se prema Katakoreu koji je nepomično ležao na tlu, a status heroja zadobio je doktor tuniske reprezentacije Soulheil Chemli koji je Katakoreu odmah izvadio jezik, a onda započeo s reanimacijom srca. 

Nakon toga, pomogli su mu i ostali te su oni zajedničkim snagama Katakorea posjeli, a potom stavili na nosila. Chemli je prozvan herojem, a neki navode kako su posljedice mogle biti kobne da nije bilo njegove brze reakcije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inače, utakmica je završila minimalnom pobjedom Tunisa zahvaljujući golu Meriaha iz 17. minute (1-0), a igrač Nigera hitno je prebačen u bolnicu gdje je podvrgnut detaljnim pregledima. 

Nakon četiri odigrana kola Tunis je na čelu skupine J s 12 osvojenih bodova, tri boda više od Salahovog Egipta dok je Niger posljednji sa samo jednim osvojenim bodom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu