To je to što me zanima!

Istra bijesna na suđenje: Samo budale vjeruju u slučajnost...

Nakon poraza od Rijeke u trećem kolu MAXtv Prve lige (0-1) na Aldo Drosini, Istra 1961 na svojim je stranicama objavila priopćenje u kojem žestoko kritizira suđenje
Vidi originalni članak

Kontroverzan poraz u kojem je Rijeka pobijedila Istru 1961 golom iz penala Ivana Krstanovića 12 minuta prije kraja, dok istovremeno Puljanima nije dosuđen penal sredinom drugog dijela izazvao je bijes Istre koji su se obratili priopćenjem na službenim stranicama koje prenosimo u cijelosti:

Rijeka je pobijedila nimalo zasluženo, iz nepostojećeg kaznenog udarca i uz evidentnu sudačku pogrešku, ali to je dio nogometa.

Ipak, možda ljudi iz Rijeke budu korektni i izjave da su pobjedu ostvarili nezasluženo i na takav, za nogomet poražavajući način. To je na njima. Na nama je pak da i dalje razmišljamo da samo budale vjeruju u slučajnost, očekujući pritom reakciju i razmišljanje iz HNS-a.

Sudio je Zlatko Šimčić iz Koprivnice.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • halic 06.08.2014.

    rijeku je protiv zagreba pogurao sumljivi penal a protiv istre donio pobjedu , istovremeno protiv hajduka se ne svira očigledno , , , , rijeka sad bježi hajduku 5 bodova , je kvalitetnija ali da se sudi pošteno ne bi bila razlika 5 bodova .,. ,.

  • MatijaKezele 06.08.2014.

    I treba im tako, uvijek imaju popust kod sudaca.

  • kljukica 06.08.2014.

    Di je sad onaj "Bilmez" od trenera koji govori kako su u Hajduku dosadni?

Komentiraj...
Vidi sve komentare