To je to što me zanima!

Istra je još uvijek bez vlasnika, ali neće joj oduzeti pet bodova

Nemamo konkretnih informacija o ponudi za otkup većinskog paketa klupskih dionica. Dogovor na tu temu prolongiran je za ponedjeljak, kazao je operativni direktor Istre 1961 Darko Podnar
Vidi originalni članak

Premda su posljednje najave iz pulskog nogometnog prvoligaša govorile kako bi petak mogao biti "dan D" na planu potencijalne promjene vlasnika Istre 1961, novosti po tom pitanju nije bilo. Potvrdio je to Hini pulski gradonačelnik Boris Miletić, ali i operativni direktor kluba Darko Podnar.

Naime, premda je i sam potencijalni kupac pulskog kluba, kaštelanski poduzetnik Slavko Gotovac nekim medijima izjavio kako bi se u petak trebalo znati nešto više po pitanju preuzimanja većinskog paketa kluba, još uvijek nema konkretnih informacija o tome hoće li sadašnji većinski vlasnik, grupacija RMI koju predstavlja Michael Glover, dobiti nasljednika.

- Nemamo konkretnih informacija o ponudi za otkup većinskog paketa klupskih dionica. Ono što u ovom trenutku mogu samo reći je to da ćemo u ponedjeljak znati nešto više te kako je dogovor na tu temu prolongiran upravo za ponedjeljak - izjavio je Podnar koji je potvrdio kako Istra 1961 neće biti kažnjena oduzimanjem pet bodova zbog arbitraže.

Naime, on je u ime kluba zatražio da se temeljem pokretanja postupka za otvaranje stečaja privremeno odgode moguće kazne negativnih bodova, što je u konačnici Disciplinska komisija i prihvatila. Radi se o potraživanjima bivšeg trenera Igora Pamića te igrača Darija Tomića, Damira Zlomislića, Muamera Svrake i Petra Franjića.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • _Zdrav_ko_Reić 09.02.2018.

    Zato, welcome, mister Glover, dobrodošli, hvala vam unaprijed na želji da u mitski klub investirate svoj kapital, točnije Hajduku u Hrvatskoj i Europi vratite dignitet koji zaslužuje. Smiješno je da pojedinci oko splitskoga kluba nastoje prosuti sumnju, ono tipično “odakle sad ovi…”. Hi hi

  • _Zdrav_ko_Reić 09.02.2018.

    Ti su sad procijenili kako su se pojavili “misteriozni Amerikanci”, a u biti se dogodilo da su napokon u Split stigli pravi biznismeni, face koje znaju što žele… Naravno, oprez nikad nije na odmet, jer se toliko puta događalo da špekulanti, pravi avanturisti i prevaranti, bez podloge, nastoje uletjeti u poslove. Međutim, po svemu sudeći, ovi Ameri nisu kao oni koji su Splitu nudili projekt AFCO. Michael Glover, ugledni američki odvjetnik, s grupom poslovnih ljudi različitog profila koje zastupa, sigurno je faca koja se ne razbacuje praznim obećanjima i najavama planova bez pravog temeljnog pokrića.

  • mestar 09.02.2018.

    cekajte da se prvo osnuje tvrtka u Londonu. Tko kaze da nema vlasnika isto kao reka kad je volpi napustio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare