To je to što me zanima!

Istra je uspjela svladati Split, podjela bodova u Vinkovcima

U 6. kolu domaćeg prvenstva Istrani su ugostili Split. Domaćini su slavili 1-0 golom Andree Ottochiana. Cibalia i Zadar u Vinkovcima su odigrali neriješeno, ostalo je 0-0
Vidi originalni članak

Istra je u 6. kolu HNL-a svladala minimalnom prednošću 1-0 goste iz Splita. U sparnoj Puli na posve uništenom travnjaku uslijed suše koja je poharala Istru proteklih tjedana domaćini su upisali pobjedu zahvaljujući pogotku Andree Ottochiana u 24. minuti susreta. Istrani su protiv Splita stigli do svoje treće prvenstvene pobjede.

 Ottochian je najbolje reagirao na odbijenu loptu koju golman gostiju nije uspio zadržati nakon udarca Križmana i gurnuo je u mrežu 1-0 koji je ostao stajati na semaforu do isteka 90. minuta.

Splićani su zaprijetili u nastavku, ali vlastitu je mrežu u nekoliko navrata uspio sačuvati Prskalo.

Do kraja susreta obje su momčadi ostale s čovjekom manje, ali samo na klupi, zbog isključenja oba trenera nakon što su se 'počastili' uvredama na poluvremenu.

Cibalia i Zadar podijelili su bodove. Susret u Vinkovcima završio je bez previše uzbuđenja i previše golova. Više su prilika imali domaćini, ali ih nisu iskoristili i morali su se zadovoljiti tek podjelom bodova.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • neki tamo_1 26.08.2012.

    ne kužim zašto svi pišete istrani pa valjda se kaže ISTRIJANI !!!!

  • Ujka 26.08.2012.

    Istra se pokazuje da će polako biti u vrhu ljestvice...momčad koja se diže iz sezone u sezonu...

  • AsamoahGyan 26.08.2012.

    ANDREJ PRSKALO ZVIJER!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare