To je to što me zanima!

Istra se dobro pojačala: Stiže krilo nizozemskog prvoligaša

Ofosu je karijeru započeo u Hamburgu, ali kako se nije nametnuo u HSV-u, otišao je u Ingolstadt odakle se zaputio za Chemnitzer. Zatim je upisao 16 nastupa u prvoj austrijskoj ligi za Grödig
Vidi originalni članak

Istra je zaigrala nešto bolje odlaskom Marija Tota. Puljani su nam mjesto glavnog trenera doveli svojeg nekadašnjeg igrača i kapetana Darka Raića-Sudara, koji je doveden kao privremeno rješenje.

Istra je u novoj sezoni imala uraganski početak, ali nije uspjela bolju igru potkrijepiti rezultatom. Razlog možda leži u tome što su joj protivnici u prva tri kola bili Dinamo, Osijek i Rijeka. Puljani su uspjeli otkinuti bod jedino Osijeku, ali od Dinama i Rijeke su časno izgubili (2-0).

Da se nešto kuha na Aldo Drosini govori i činjenica da stiže novo pojačanje. Riječ je o Reagyju Baahu Ofosuu, 26-godišnjaku, koji je u protekloj sezoni odigrao 16 utakmica za nizozemski NEC i postigao dva gola, piše istrasport.eu.

Ganac je karijeru započeo u Hamburgu, ali kako se nije nametnuo u HSV-u, otišao je u Ingolstadt odakle se zaputio za Chemnitzer. Zatim je upisao 16 nastupa u prvoj austrijskoj ligi za Grödig nakon čega je otišao u Nizozemsku.

Čini se kako bi Osofu mogao biti prilično dobro pojačanje za Istru.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Nikica Sokolic 31.07.2017.

    Zaigrala bolje...na rujevici gori nego murinjov bus na kat

  • MrMojoRisin 31.07.2017.

    Samo Istra! 💛💚

  • miris kusa 31.07.2017.

    Molim, tko , sto, gdje........boo

Komentiraj...
Vidi sve komentare