To je to što me zanima!

Ivan Čupić uoči Norveške: Ne očekujte besprijekornu igru...

CILJ JE +2 Hrvatski rukometaši u Varaždinu od 17.15 igraju uzvratni ogled protiv Norveške i moraju loviti pobjedu od dva gola razlike u kvalifikacijama za Euro...
Vidi originalni članak

Nije Željko Babić očekivao da će lako pobijediti Norvešku, no ni u najgorim kombinacijama nije očekivao da će svoj mandat na klupi reprezentacije započeti porazom. Gorak okus mora isprati danas, uz pomoć varaždinske publike.

- Ne samo da moramo pobijediti, nego to moramo napraviti s dva razlike, kako bismo završili na prvom mjestu u skupini i imali bolji ždrijeb na Europskom prvenstvu - rekao je novi izbornik, na kojeg se polako privikavaju svi reprezentativci.

- Trener ima ideje i viziju kako treba izgledati ta nova Hrvatska, ali za sve to treba vremena. Ne možemo očekivati da ćemo već u uzvratu protiv Norveške izgledati besprijekorno - upozorio je Ivan Čupić.

Babićevi igrači tako će po pobjedu protiv Norveške ovaj put ići na mišiće. U Varaždinu je važno potvrditi plasman na Europsko prvenstvo koje se dogodine igra u Poljskoj, pa će izbornik i igrači imati više vremena za uigravanje i promjene kad se ponovno okupe u lipnju. 

Uz pobjedu od dva razlike protiv Norveške, završni dio kvalifikacija dočekali bi na prvom mjestu u skupini.

- Nikome nije ugodno kad se gubi, ali vjerujem da ćemo uz pomoć Varaždinaca, koji će nam još jednom biti osmi igrač, slaviti novu pobjedu - nada se Igor Vori.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • strmi007 03.05.2015.

    bit će i više od 2

  • EdinDzeko1111 03.05.2015.

    Nikad vise od vas dobre reprezentacije...ruku na srce jako ste pali sto se tice kvalitete!

  • Lun@ 777 03.05.2015.

    Rukomet mi je najbolji i najljepši sport. Čupić jedan od najboljih igrača. Valjda će prikazivati na televiziji prijenos. Obavezno ćemo gledati. Samo naprijed naši, uz vas smo. Nadam se da ćemo uživati u utakmici, naravno pobjedu jako priželjujemo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare