To je to što me zanima!

Ivan Ninčević donirao bolnici opremu vrijednu 30.000 kuna!

Hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Ninčević Općoj bolnici u Zadru donirao je opremu i igračke u vrijednosti od 30.000 kn. Lijepa gesta koja će pomoći mnogima
Vidi originalni članak

Kao što je i najavio, Ivan Ninčević (31) je Odjelu za pedijatriju darovao igračke i opremu vrijednu 30.000 kuna! Voditelj odjela zadarske Opće bolnice dr. Milić zahvalio je na donaciji. Uistinu lijepa gesta hrvatskog rukometnog reprezentativca!

Podsjećamo, prije oko mjesec i pol dana Ninčevićev Füchse igrao je protiv HSV-a, a u zadnjem napadu ga je Thorsten Jansen udario glavom u glavu. Ivan je dobio nagnječenje jagodične kosti i blagi potres mozga, a Thorsten suspenziju od 10 utakmica i 15.000 eura kazne, što je najveća kazna u povijesti njemačke rukometne lige.

Jansen mu se nakadno ispričao, a Ivan je predložio da ga neće privatno tužiti, ako njemački igrač novac da za bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Legende 13.07.2013.

    Ljudi svaka čast Ivanu...ali pročitajte još jednom o čemu se radi i shvatit ćete novinarsko neznanje i navlačenje s naslovom...Novac je Ivan samo proslijedio,a nije ga donirao...novac je dao Jensen.

  • Hary_1 09.07.2013.

    Zbilja pohvalno, svaka riječ hvale je suvišna: Svakako ne treba niti zaboraviti pohvaliti Jansena, budući je Ivan prihvatio ispriku, a ovaj prihvatio Ivanovu ponudu. Kada bi i ostali sportaši slijedili ovakve primjere, doduše bilo ih je i vjerujem da će ih i ubuduće biti, a možda će i političarima proraditi svijest pa i oni nešto iz svog džepa donirati.

  • zof 09.07.2013.

    Svaka humanitarna akcija, svaka pomoć od srca je dobrodošla. Bravo !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare