To je to što me zanima!

Ivan 'Killer' Klasnić škaricama rasparao mrežu praške Sparte

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić (34) zabio je fantastičan gol škaricama za Werder na futsalskom turniru u Njemačkoj. "Killer" je pogodio poluvolej pod prečku
Vidi originalni članak

Iako je već godinu i pol bez angažmana, Ivan Klasnić pokazao je da nije zaboravio igrati nogomet. Bivši hrvatski reprezentativac u dobrom je stanju i u 35. godini, što pokazuje njegov krasan gol za legende Werdera u futsalskom turniru u Njemačkoj.

Ivanu je stigao ubačaj s lijeve strane, a onda je fantastičnim poluvolejem probio golmana Sparte Prag u desetoj minuti za 2-0. 

Klasnić je karijeru počeo u St. Pauliju, a najveću slavu stekao je u Werderu za koji je igrao od 2001. do 2008. Potom je po dvije sezone boravio u Nantesu i Boltonu, a od ljeta 2013. slobodan je igrač nakon što mu u Mainzu nisu htjeli produžiti ugovor.

Ovaj mu je gol zasigurno najbolja reklama da pronađe novi klub.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • gregorsamsa555 26.01.2015.

    Klasa Klasnica, on i Eduardo su mogli puno vise dati i na klupskom i reprezentativnom planu, no ozljede su ih zaskocile i dobrano zakocile, steta...

  • IvoDorotic 25.01.2015.

    To je bilo na tradicionalnom turniru AOK-a u Berlinu u malom nogometu, a ne u Futsalu u kojem je SD Croatia-Berlin dvostruki prvak Njemacke i visestruki prvak Berlina i Sjevernoistocne Njemacke.

  • 25.01.2015.

    Jazavac

Komentiraj...
Vidi sve komentare