To je to što me zanima!

Ivan Klasnić na odlasku iz Nantesa, želi ga Hertha?

O odlasku hrvatskog napadača iz žutoga dresa Nantesa puno se govorilo ranije, a francuski ga mediji sad povezuju s momčadi Joeya Šimunića
Vidi originalni članak

Hrvatski napadač je u subotu zabio gol u remiju Nantesa protiv Grenoblea, ali to nije zaustavilo glasine. Prednjači francuski list Aujourd'hui, koji je ponovno pokrenuo priču o odlasku Ivana Klasnića iz Francuske. Kako tvrde Francuzi, za Klasnića je velik interes pokazala Hertha, trenutačno vodeća momčad Bundeslige. A baš se u Bundesligi Klasnić i afirmirao, sve se više čini da bi se vrlo rado u to okruženje i vratio.
Francuska mu nikako ne odgovara. Zabio je svega četiri gola ove sezone, što za najskupljeg igrača u momčadi nikako ne može biti dovoljno, osobito ako je taj igrač - napadač. Kritike su puno češća pojava nego hvalospjevi kada mediji pišu o Klasniću, ali odlazak će ipak ovisiti o puno više faktora.
Jedan od najvažnijih su financije. Ljetos je dugo tražio novi klub nakon što je odlučio otići iz Werdera, i to iz jednog jedinog razloga. Želio je imati plaću od dva milijuna eura godišnje! U Nantesu je to dobio, ali ne igra kao igrač od dva milijuna eura. Hoće li Herta biti u mogućnosti platiti toliko vrlo je upitno. Kao što je i upitno hoće li Ivan ostati uporan u svojim potraživanjima nakon jedne ovakve sezone.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • grof_dracula 03.03.2009.

    to je samo dokaz da je vecini igraca novac najvazni pa onda kako ce igrati. ne snalazi se nigdje istina bog u werderu je bio dobar al nije to na nivou napadaca. manje o novcu razmisljati vise o poslu pa ce i novci sami doci

  • mato_swe 03.03.2009.

    u njemackoj mu je i mjesto, tamo se najbolje snalazi

Komentiraj...
Vidi sve komentare