To je to što me zanima!

Ivan Klasnić poručio: Ne isključujem prelazak u HSV

Iskreno još nisam odlučio. Imam dosta opcija. Ali moram o svemu odlučiti na miru nakon razgovora sa svojom obitelji, rekao je hrvatski napadač
Vidi originalni članak

Nakon sedam godina provedenih Ivan Klasnić će sigurno ovog ljeta napustiti Werder, a kao najnovije odredište spominje se HSV.
Klasnić je u intervjuu njemačkom dnevniku Kreiszeitung Syke rekao da ne žali zbog odluke koju je donio. Na pitanje gdje će igrati sljedeće sezone, odgovorio je:
- Iskreno još nisam odlučio. Imam dosta opcija. Ali moram o svemu odlučiti na miru nakon razgovora sa svojom obitelji.
- Da li ćete ostati u Bundesligi?
- Ne mogu sa sigurnošću reći jer imam ponude i stranih klubova (Beşiktaş, Olympiakos, Glasgow Rangers) koje nisu za podcijeniti. Međutim u Bundesligi sam već sedam godina i ovdje sam se razvio kao igrač.
HSV je također zainteresiran za vas?
- Ne mogu isključiti ni tu opciju. Već sam i sada rekao previše.
- Koje uvjete mora zadovoljiti vaš novi klub?
- Moram se u njemu osjećati dobro i moram biti u stalnom kontaktu sa svojim liječnikom, da može stalno nadzirati moje zdravstveno stanje. Moja obitelj također mora biti zadovoljna, novčana ponuda prava, zapravo cijeli paket mora biti dobar inače transfer nema smisla. Neću se prodati ispod cijene sigurno.
Najljepši trenuci u Werderu?
- Sasvim sigurno osvajanje prvenstva i kupa 2004. godine. Ja sam jedan od posljednjih Mihikanaca koji su još ostali u klubu od tada i ponosanm sam na tu činjenicu. U poznao sam puno velikana poput Dietera Eiltsa, Andija Herzoga, Franka Verlaata, Victora Skripnika i Joea Micouda. Sada sam ja jedan od najstarijih u momčadi.
Povratkom poslije transplatacije bubrega pokazali ste kakav ste borac.
- Kada mi je postavljena dijagnoza cijeli svijet mi se srušio i jako sam se bojao. Moj najveći strah bio je hoću li se ikada oporaviti? Ali uspio sam se oduprijeti plimi. Rekao sam sebi: “Ivane, možeš ti to”. I uspio sam.
Najgorči trenutak u karijeri?
- Utakmica u Torinu (protiv Juventusa). Već smo bili u četvrtfinalu Lige prvaka kada je Tim Wiese pogriješio. Naravno da mu nitko to nije zamjerao. Ali kada smo primili pogodak pomislio sam, zašto baš mi - zaključio je "Killer" i dodao da u budućnosti želi samo dobro zdravlje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • torcida_4ever 21.05.2008.

    to bi bilo najbolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare