Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ivan Klasnić poručio: Ne isključujem prelazak u HSV

Ivan Klasnić poručio: Ne isključujem prelazak u HSV
1

Iskreno još nisam odlučio. Imam dosta opcija. Ali moram o svemu odlučiti na miru nakon razgovora sa svojom obitelji, rekao je hrvatski napadač

VIDEO

Nakon sedam godina provedenih Ivan Klasnić će sigurno ovog ljeta napustiti Werder, a kao najnovije odredište spominje se HSV.
Klasnić je u intervjuu njemačkom dnevniku Kreiszeitung Syke rekao da ne žali zbog odluke koju je donio. Na pitanje gdje će igrati sljedeće sezone, odgovorio je:
- Iskreno još nisam odlučio. Imam dosta opcija. Ali moram o svemu odlučiti na miru nakon razgovora sa svojom obitelji.
- Da li ćete ostati u Bundesligi?
- Ne mogu sa sigurnošću reći jer imam ponude i stranih klubova (Beşiktaş, Olympiakos, Glasgow Rangers) koje nisu za podcijeniti. Međutim u Bundesligi sam već sedam godina i ovdje sam se razvio kao igrač.
HSV je također zainteresiran za vas?
- Ne mogu isključiti ni tu opciju. Već sam i sada rekao previše.
- Koje uvjete mora zadovoljiti vaš novi klub?
- Moram se u njemu osjećati dobro i moram biti u stalnom kontaktu sa svojim liječnikom, da može stalno nadzirati moje zdravstveno stanje. Moja obitelj također mora biti zadovoljna, novčana ponuda prava, zapravo cijeli paket mora biti dobar inače transfer nema smisla. Neću se prodati ispod cijene sigurno.
Najljepši trenuci u Werderu?
- Sasvim sigurno osvajanje prvenstva i kupa 2004. godine. Ja sam jedan od posljednjih Mihikanaca koji su još ostali u klubu od tada i ponosanm sam na tu činjenicu. U poznao sam puno velikana poput Dietera Eiltsa, Andija Herzoga, Franka Verlaata, Victora Skripnika i Joea Micouda. Sada sam ja jedan od najstarijih u momčadi.
Povratkom poslije transplatacije bubrega pokazali ste kakav ste borac.
- Kada mi je postavljena dijagnoza cijeli svijet mi se srušio i jako sam se bojao. Moj najveći strah bio je hoću li se ikada oporaviti? Ali uspio sam se oduprijeti plimi. Rekao sam sebi: “Ivane, možeš ti to”. I uspio sam.
Najgorči trenutak u karijeri?
- Utakmica u Torinu (protiv Juventusa). Već smo bili u četvrtfinalu Lige prvaka kada je Tim Wiese pogriješio. Naravno da mu nitko to nije zamjerao. Ali kada smo primili pogodak pomislio sam, zašto baš mi - zaključio je "Killer" i dodao da u budućnosti želi samo dobro zdravlje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše