To je to što me zanima!

Ivan Ljubičić i bez servisa do pobjede nad Dodigom

Ivan Ljubičić igrao je s 47 posto prvog servisa, što je u prvom setu iskoristio Dodig. No Ljubo je priliku dočekao u trećem kad je Dodig fizički pao
Vidi originalni članak

U meču punom preokreta između dvoje hrvatskih tenisača u drugom kolu ATP turnira u Umagu, slavio je stariji, Ivan Ljubičić. Ivan Dodig trenutno 153. igrač svijeta, dobio je prvi set 6-4 nakon ključnog breaka u devetom gemu. U istom ritmu ušao je i u drugi set, otvorivši ga breakom, i to je bilo govoto sve što je napravio. No 16. igrač svijeta odmah vraća break, a za izjednačenje radi još jedan u desetom gemu. Ljubičić je preuzeo inicijativu u odlučujućem setu i slavio ukupno 4-6 6-4 6-2. Meč je za obojicu bio iscrpljujuć. Stanje je dodatno pogoršavao vjetar koji je neprestano puhao, ali i 'težak' teren još uvijek dobro natopljen vodom.
U četvrtak se u Stella Marisu nije igralo zbog olujnog nevremena nakon kojeg su ostali poplavljeni tereni i svlačionice, pa su mečevi prebačeni na petak. Ljubo sljedeći meč četvrtfinala tako igra već u 20.00 sati protiv Potita Staracea, dok bi eventualni prolazak u polufinale donio poslasticu za ljubitelje tenisa, ogled s prvim nositeljem Nikolajem Davidenkom.


Idi na 24sata

Komentari 1

  • avdo_hamdo_saldo 30.07.2010.

    zbog ovog meca nisam mogla gledati beverly hills..k vragu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare