To je to što me zanima!

Ivan Ljubičić u posljednji turnir karijere kreće protiv Dodiga...

Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić odigrat će idućeg tjedna posljednji ATP turnir u karijeri. Za oproštaj se odlučio igrati na ATP turniru zemljane podloge u Monte Carlu
Vidi originalni članak

Ždrijeb je, zanimljivo, odlučio da će Ljubičić u prvom kolu igrati protiv još jednog Hrvata - Ivana Dodiga, koji se u posljednje vrijeme oporavljao od ozljede. Bit će to ogled 41. s ATP ljestvice (Ljubičić) i 59. na svijetu (Dodig), te njihov četvrti međusobni. Dosad Ljubičić ima 2-1, ali je posljednji, 2011. godine na PBZ Zagreb Indoorsu, dobio Dodig.

Slavi li Ljubičić u tom ogledu, u 2. kolu bi igrao protiv pobjednika meča Fernando Verdasco - Olivier Rochus.

Treći hrvatski tenisač koji nastupa u Monte Carlu, Marin Čilić, za početak će igrati meč protiv jednog od tenisača iz kvalifikacija, a nakon toga ga čeka težak suparnik, šesti nositelj Čeh Tomaš Berdych.

Prva dva nositelja turnira su Novak Đoković i branitelj naslova Rafael Nadal.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • SKY1 14.04.2012.

    Ivane, svaka ti čast na svemu i želim ti puno sreće u daljnjem životu! Odmori se, zaslužio si! Legendo! :)

  • balance trace 14.04.2012.

    ljubo je za mene uvijek bio king i naprvom mjestu veliki covjek i sportas... iako sam davno rekao da nece nikad osvojiti grand slem uvijek sam uzivao u njegovim mecevima... Ljubo svaka cast na svemu!

  • od kumine seke mali 14.04.2012.

    ljubo asu stari..nadal je ovaj turnir osvojio 7 puta za redom,ove godine ce vjerovatno u finalu protiv dokovica igrat,ako ga i ovdje dokovic pobjedi mislim da ce se nadal ispisat iz tenisa.nema predaje,vamos rafa pokazi zasto te zovu the king of clay

Komentiraj...
Vidi sve komentare