To je to što me zanima!

Ivan niže priznanja: Rakitić dobitnik Barcinog fair playa...

Ivan Rakitić nastavlja nizati nagrade u dresu Barcelone. Nakon što je njegov gol protiv Tottenhama proglašen za najbolji gol drugog kola Lige prvaka, Raketa je dobio i nagradu Barcelone za fair play...
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić dobitnik je nagrade Premi Barca Jugadors za prošlu sezonu. Nagrada je to koja se dodjeljuje nekome od prvotimaca Barcelone za nastupe i ponašanje na terenu.

Navedena nagrada se dodjeljuje proteklih devet sezona, a glasove za osvajača iste daju bivši igrači Barcelone. Prvi osvajač nagrade bio je Bojan Krkić, a jedini igrač koji ju je osvajao dva puta je Xavi

- Čast mi je što sam dobio ovu nagradu, ona će zauzeti posebno mjesto u mom domu. Nema ništa ljepše od toga kada ste član najboljeg kluba na svijetu. Osjećam se jako sretno kada branim boje ove momčadi - započeo je Ivan, a onda se i osvrnuo na maestralan gol protiv Tottenhama koji je proglašen za najljepši gol drugog kola Lige prvaka. 

- Gol protiv Tottenhama je jedan od najljepših u mojoj karijeri. Bilo je vrlo važno zabiti protiv jedne od najboljih europskih ekipa.

Rakitiću je nagradu uručio predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu koji mu je odmah čestitao putem svog službenog Twitter profila.

- Ova nagrada je dokaz prepoznavanja Rakitićeve fer igre, ali i vrijednosti koje prenosi van terena. Čestitam, Ivane! - napisao je predsjednik Barcelone na Twitteru, a onda se zahvalio veznjaku Vatrenih što je i dalje ostao vjeran katalonskom divu.

- Moramo se zahvaliti Rakitiću zbog njegove odluke da ostane u Barceloni. Vrlo je teško igrati ovdje, a on je već osvojio sve s nama i želio je i dalje ostati na našoj strani - zaključio je Bartomeu.

Rakitić je u konkurenciji za ovu nagradu pobijedio Andresa Iniestu, Lionela Messija, Gerarda Piquea, Sergija Roberta te Marc Andrea ter Stegena.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Brozo 07.10.2018.

    Gospodin. Primjer cijelom svijetu. Kad su ga hrvati pljuvali on je i dalje ostao vjeran. Svaka cast Messiu, Modricu i Ronaldu ali ja cu svojoj djeci pricati o Ivanu Rakiticu

  • zastorljev616 06.10.2018.

    Cestitke Gospodine Rakiticu

  • Pametnjakovic14 06.10.2018.

    fair play zato sto je poderu mrezu protiv tottenhama

Komentiraj...
Vidi sve komentare