To je to što me zanima!

Ivan osvećuje Ivana Dodiga: Zaustavit ću Novaka Đokovića!

Zadovoljan sam ovogodišnjom igrom u Australiji. Sad ću se posvetiti nastupu u Zagrebu, kaže Ivan Dodig, 81. tenisač na svijetu. Uzeo je set Novaku Đokoviću
Vidi originalni članak

Dobro je bilo. Malo čupavo, ali preživio sam. Idemo dalje. To je navažnije, rekao je hrvatski tenisač Ivan Ljubičić nakon što je 6-3, 6-7 (2), 6-4, 7-6 (5) pobijedio 20-godišnjeg Francuza Pairea u drugom kolu Australian Opena.

Uz hrvatske navijače lakše se diše “down under”.

- Uživam igrati u takvoj atmosferi - reći će Ivan. 

Malo me noge nisu slušale, ali tek je početak sezone. Ivan je igrao sjajno i nije mi bilo lako, kaže Đoković koji je pohvalio našeg tenisača

Osjetio je to i Ivan Dodig, koji je u večernjem programu odveo Novaka Đokovića u četvrti set. Srpski tenisač, bivši pobjednik prvoga Grand Slam turnira sezone, trebao je tri sata za prolazak u treće kolo.

- Htio sam ga zamoliti da preda - pohvalio je Novak našeg tenisača, koji nije odustajao niti u četvrtom setu, kad je imao break manjka.

- Ivan je sjajan, zaista me namučio u prva dva seta. Morao sam igrati svoj najbolji tenis da bih ga pobijedio. Bio je to pravi izazov za mene - izjavio je srpski tenisač, koji je pobijedio 7-5, 6-7 (8), 6-0, 6-2.

Ako Ljubo pobijedi Nicolasa Almagra, a Novak sunarodnjaka Viktora Troickog, u osmini finala mogli bismo vidjeti novi hrvatsko-srpski derbi u Melbourneu.

- Prije toga meča moramo dobiti još jedno kolo. A ako budemo igrali jedan protiv drugog, sve je moguće - izjavio je Ljubo poslije meča. 

Zadovoljan sam ovogodišnjom igrom u Australiji. Sad ću se posvetiti nastupu u Zagrebu, kaže Dodig, 81. tenisač na svijetu

Temperamentni navijači nisu stvarali nerede. Policija je dobro obavila posao, te nije bilo privođenja.

- Hvala navijačima na pristojnu ponašanju - zahvalili su Dodig i Đoković poslije meča.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • WIND 21.01.2011.

    ma njemu je i tata hrvat samo oni familijarno vole da se prave Srbi.

  • KIO 19.01.2011.

    ha ha ha pa biti će dobro ako(stari) Ljubo izdrži sva TRI seta 6-1 6-1 6-0 za nekadašnjeg prvaka AO,

  • user_44170 19.01.2011.

    meceve protiv granollersa i dodiga ko da su igrala 2 različita đokovića.protiv granolersa pogado sve moguce i nemoguce,a protiv dodiga nije se na 5 lopti posteno namjestio i to ga je kostalo neizvjesnosti u prva 2 seta,ali svaka cast dodigu lik je kralj...tako se bori za Hrvatsku,mislim da bi se cilic mogo ugledat na njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare