To je to što me zanima!

Ivan Perišić sletio je u Milano: 'Presretan što sam u Interu...'

PET GODINA U CRNO-PLAVIMA Hrvatski krilni veznjak Ivan Perišić danas će staviti potpis na petogodišnji ugovor s milanskim Interom. Već je stigao na pregled
Vidi originalni članak

Napokon je stigao i taj dan. Ivan Perišić danas će obaviti liječnički pregled u Interu i potpisati za milanske crno-plave.

Nešto iza 14 sati hrvatski nogometni reprezentativac sletio je privatnim avionom u zračnu luku u Milanu gdje ga je dočekao menadžer momčadi Dejan Stanković, ali i brojni novinari tražeći prve reakcije Omišanina.

- Jako sam sretan što sam u Interu. Forza Inter! - kazao je Perišić prije nego što je sjeo u automobil i zaputio se prema Interovu kampu.

Hrvatski krilni veznjak potpisat će petogodišnji ugovor za Inter vrijedan oko 20 milijuna eura plus bonuse. Sportski direktori Intera i Wolfsburga Marco Fassone i Klaus Allofs zaključili su pregovore u Monte Carlu iza 2 ujutro u subotu, nakon što su Talijani Nijemcima dali bankovna jamstva.

Peti hrvatski "nerazzurro"

Ivan Perišić bit će peti hrvatski nogometaš koji je zaigrao u crno-plavom dresu milanskog velikana nakon Darija Šimića (1998.-2002.), Marka Livaje (2011.-2013.), Matea Kovačića (2013.-2015.) te Marcela Brozovića (2015.-danas).

Opet ćemo imati hrvatski tandem u prvoj momčadi crno-plavih samo desetak dana nakon odlaska Kovačića u Real Madrid.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Poljsko Pašče 29.08.2015.

    Beavis !

  • labi 29.08.2015.

    Meni je smješno kad sam danas vidio za koje je novce otišao iz Hajduka

  • 29.08.2015.

    Pozdrav domovini Perišiću

Komentiraj...
Vidi sve komentare