To je to što me zanima!

Ivan Perišić stigao u München! 'Dat ću sve od sebe za Bayern'

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić ovaj tjedan priključuje se Bayernu na posudbi iz Intera. Obavio je liječnički pregled, nakon čega će potpisati ugovor. Debitirati bi mogao već u petak
Vidi originalni članak

Ivana Perišića (30) sati dijele od potpisa za Bayern. Hrvatski nogometni reprezentativac u ponedjeljak je obavio liječnički pregled u Münchenu, nakon čega će kompletirati posudbu iz Intera vrijednu pet milijuna eura uz opciju otkupa ugovora za 25 milijuna.

Perišić je u ponedjeljak već stigao u München, gdje su ga zaustavili novinari Bilda.

- Da, upravo sam obavio liječnički pregled. Dat ću sve od sebe u Bayernu - kratko je poručio Perišić izlazeći iz klinike u minhenskom kvartu Nymphenbergu, gdje ga je pregledao klupski liječnik dr. Roland Schmidt.

Omišanin bi u srijedu trebao obaviti prvi trening s momčadi koju vodi bivši "vatreni" Niko Kovač (47) i debitirati već ovaj petak u prvom kolu nove sezone Bundeslige, kad Bavarci dočekuju Herthu na Allianz Areni (20:30).

Bayern se okrenuo Perišiću nakon što je zbog ozljede ligamenata otpala opcija sa zvijezdom Manchester Cityja Leroyem Sanéom (23), a Ajaxov Hakim Ziyech (26) i PSV-ov Steven Bergwijn (21) trebali bi potpisati nove ugovore.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bitan je faktor, dakako, i poznanstvo i suradnja Nike i Ivana dok je Kovač bio izbornik hrvatske reprezentacije do 2013. do 2015.

- Tehnički snažan igrač poput Ivana s toliko iskustva odmah će pomoći Bayernu. Igra na najvišem međunarodnom nivou godinama i nevjerojatno je kvalitetan - kazao je za Bild bivši bayernovac i Perišićev reprezentativni kolega Ivica Olić (39), danas pomoćnik Zlatka Dalića.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • DonQuixote 12.08.2019.

    Mrzim igrace koji biraju utakmice; Messi i Ronaldo su to sto jesu jer u svakoj bi dali 5 komada

  • zastava7x64 12.08.2019.

    Normalno covjek ima volju igrat gdje je cijela slavonija uzivaj

  • wooly 12.08.2019.

    Ja dajem sve od sebe zaHR pa nis od tog.Dobra je ona iz starog Rima kruha i igara

Komentiraj...
Vidi sve komentare