To je to što me zanima!

Ivan Rakitić je 'spustio rampu': Nisam dostupan, volim Sevillu

Glasine o mogućem transferu iz Seville Rakitić je prekinuo nakon utakmice protiv Atletica (1-1). Hrvatski veznjak rekao je kako je nedostupan europskim velikanima...
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić glavni je igrač Seville i jedan je od najboljih veznjaka u Primeri. Zato i ne čudi interes europskih velikana Uniteda, Chelseaja, Liverpoola i PSG-a. 

Rakitić je u sinoćnjoj utakmici na gostovanju kod Atletico Madrida bio strijelac u remiju (1-1). Ponovno je bio najbolji na terenu, a devetim golom sezone zakomplicirao je situaciju u vrhu Primere. 

Barca je prva s 51 bodom, Atletico je drugi s istim brojem bodova, a Real Madrid treći s bodom manje.

- Volim igrati za Sevillu, danas, sutra, ubuduće i uvijek. Sretan sam ovdje kao i moja obitelj. Trenutno nisam dostupan - rekao je Rakitić španjolskim novinarima.

Rakitić je u ekskluzivnom razgovoru za 24sata rekao kako je sretan u Sevilli, ali i da bi uživao igrajući sa Zlatanom Ibrahimovićem u momčadi. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • LIJEPA LI SI 21.01.2014.

    Skromnost je NAJVEČA čovjekova vrlina , budi i dalje takav. Navaca ti sigurno ne fali, ako ti je tu lijepo sa obitelji tu i ostani . Štoviše, postat češ LEGENDA kluba s čim če ti se danas,sutra djeca ponositi. SRETNO IVANE ! ! !

  • pagora 21.01.2014.

    U Sevilli je sad jedino bog veći od njega oni cijene poštenje.

  • madridista-de-corazon 20.01.2014.

    Sjajan igrač :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare