To je to što me zanima!

Ivan Rakitić je velika želja sportskog direktora HSV-a

Nakon informacija o interesu madridskog Atletica, talijanskog Udinesea i još nekih europskih klubova, stiže vijest o mogućem povratku našeg veznjaka u Bundesligu
Vidi originalni članak

Prema pisanju španjolskog portala El Desmarque.es, čiju informaciju prenosi i Goal.com, hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić "zapeo je za oko" sportskom direktoru HSV-a Franku Arnesenu...

Već neko vrijeme španjolski mediji pišu o financijskim problemima u Sevilli koja bi mogla biti prisiljena prodati neke svoje "vrijedne eksponate", među kojima se najviše spominje Ivan Rakitić.

Nakon informacija o interesu madridskog Atletica, talijanskog Udinesea i još nekih europskih klubova, stiže vijest i o mogućem povratku hrvatskog veznjaka u Bundesligu.

Navodno Rakitić visoko kotira na popisu željenih pojačanja HSV-a za narednu sezonu, pri čemu glavnu riječ vodi sportski direktor Frank Arnesen. Čovjek koji je taj posao nekada radio u PSV-u i Chelseaju, ima namjeru vratiti Rakitića u Njemačku gdje je Ivan već nosio dres Schalkea. No, za sada se radi samo o špekulacijama bez podataka o eventualnoj vrijednosti transfera.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_131736 05.07.2012.

    još je mlad i njegova karijera mora rasti a ne padati

  • Ivan cro_1 05.07.2012.

    pa najbolje da ce ici u losiji klub!

  • domingo381 05.07.2012.

    nema sanse da odlazi. Covjek je sto puta naglasio da je zadovoljan tamo i da je se udomacio, cak neku ozbiljnu vezu je zapoceo s nekom spanjolkom... ovo se nece ostvariti. u ostalom: zasto bi "s konja na magarca"?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare