To je to što me zanima!

Ivan Rakitić: Kad pogasim svjetla napada me panika

Gol koji sam postigao Freiburgu bio je moj prvi sezone pa sam malo zaboravio na neugodnost, no sve se vraća kad se ugase svjetla, kaže Ivan
Vidi originalni članak

Upad lopova u stan hrvatskog nogometaša Ivana Rakitića očigledno je na 22-godišnjeg hrvatskog nogometaša ostavio dalekosežnije posljedice. Početkom ovog tjedna je javnost saznala za taj događaj koji se dogodio "negdje između 20. i 22. kolovoza", dok je Rakitić sa svojim Schalkeom boravio u Hamburgu na tamošnjoj utakmici 1. kola Bundeslige. Policija još traga za počiniteljima koji su "dobrano ispraznili Rakitićev stan", te pritom nanijeli štetu od "nekoliko tisuća eura". No, posljedice na samoga Rakitića su još i veće.
- Proživljavao sam prave napade panike kada bih ugasio svjetla u svom stanu. Pred očima sam vidio lopove, bojao sam se novog njihovog provaljivanja - govori vezni igrač Schalkea za Bild i nastavlja:
- Čudan je to osjećaj. Kada sam se vratio u stan, mogao sam ih vidjeti kako njuškaju po svim mojim osobnim stvarima. Uzeli su mi dosta nakita, osobnih stvari. Odjeću i obuću.
Rakitić nije uspio mnogo noći provesti u stanu koji je još "mirisao na pljačku", pa je za početak odsjeo u hotelu gdje živi i njegov suigrač, još jedan hrvatski nogometaš u Schalkeu, Mario Gavranović. No, priprema se isto tako za početak "novog života" u Düsseldorfu, koji se nalazi sasvim blizu Gelsenkirchena.
- Gol koji sam postigao Freiburgu tijekom tjedna stvarno mi je mnogo pomogao. Bio je to moj prvi gol, naša prva pobjeda u sezoni, te sam donekle zaboravio na osobnu neugodnost. No, sve se donekle vraća kada se ugase svjetla - rekao je Rakitić.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • krnje obicni 25.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • batigol18 25.09.2010.

    kad priča o provali mislim da ne misli o stvarima koje su mu ukradene, to će on lako nadoknaditi... više ga uznemirava činjenica da u svom privatnom prostoru više nije siguran, a što je česta pojava kod žrtava provale. osjeća se ugroženo i naravno da nagli pad samopouzdanja utječe na njegovu psihu, a samim time i igru. ali, mlad je, bit će on ubrzo u redu! dvi-tri cajke i to je to :-)

  • šaban_šaulić 25.09.2010.

    Rakiticu ajd ne pizdi vise matere ti,kako te nije stid

Komentiraj...
Vidi sve komentare