To je to što me zanima!

Ivan Rakitić: Zubi su mi još na travnjaku negdje u Hrvatskoj

Schalke u Ligi prvaka igra mnogo bolje nego u Bundesligi. Trenutačno su drugi u skupini iza Lyona sa šest bodova na kontu. Ivan će igrati sa zaštitom za zube
Vidi originalni članak

Schalke se prošle sezone s Bayernom borio za naslov prvaka. Ove su pojačani španjolskim napadačem Raulom očekivali bolju sezonu. U Bundesligi su pretposljednji sa šest bodova, no u Ligi prvaka igraju puno bolje, drugi su iza Lyona sa šest bodova iz tri utakmice. Na utakmicu 4. kola Lige prvaka u Tel Aviv protiv Hapoela putuju nakon još jednog domaćeg poraza. U Gelsenkirchenu su izgubili od Bayera iz Leverkusena 1-0. Na svojem terenu pobijedili su Izraelce 3-1.

- Ne mogu shvatiti zašto u njemačkom prvenstvu ne možemo igrati kao u Ligi prvaka - rekao je trener Felix Magath i dodao:

- Utakmica protiv St. Paulija u Bundesligi važnija nam je od one protiv Hapoela.

A razloge zašto igraju lošije možda je pronašao Raul, veliko Schalkeovo pojačanje.

- U svaku utakmicu krećemo sa strahom. Nedostaje nam samopouzdanja i situacija nije dobra, ali nadam se da će uskoro biti bolje.

Boljim danima Schalkea nada se i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji je u utakmici protiv Španjolske za mladu reprezentaciju u Varaždinu ostao bez zuba.

- Mislim da su još na travnjaku u Hrvatskoj. Trenutačno sam na tretmanu i igram sa zaštitom za zube - rekao je Rakitić.

United bez Ferdinanda

Rio Ferdinand protiv Tottenhama odigrao je 90 minuta, ali protiv Bursaspora ne konkurira za sastav. Ne igra ni Johnny Evans pa će s Vidićem u obrani zaigrati Wes Brown.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gaabri 02.11.2010.

    Ivane puno srece u Izraelu kao i u bundesligi samo cuvaj se trebamo te protiv Malte u Zagrebu tvoji navijaci iz svicarske

Komentiraj...
Vidi sve komentare