To je to što me zanima!

Ivan Rakitić promašio penal pa zabio golčinu u porazu Seville

Samo deset minuta nakon što je promašio penal Rakitić je protivničkom igraču gurnuo loptu kroz noge pa sjajno pogodio oštrim udarcem s nekih 14 metara iskosa
Vidi originalni članak

U posljednjoj utakmici subotnjeg dijela 21. kola španjolskog prvenstva Sevilla je pred nešto manje od 30.000 gledatelja na svom Ramon Sanchez Pizjuan stadionu poražena od Levantea rezultatom 2-3.

Domaćine je u vodstvo doveo Coke u 26. minuti, no samo četiri minute kasnije za goste je iz penala zabio Barral i izjednačio rezultat. 

Ivan Rakitić je u 58. minuti promašio jedanaesterac dosuđen nakon što je rukom na samoj crti igrao obrambeni igrač Levantea. Hrvatski je reprezentativac prizemnim udarcem gađao desni kut golmana Navasa, ali je pogodio stativu od koje se lopta odbila u gol aut. 

Međutim, deset minuta kasnije Rakitić se iskupljuje za promašaj i zabija svoj deseti gol sezone nakon što je prvo protivničkom igraču gurnuo loptu kroz noge pa sjajno pogodio oštrim udarcem s nekih 14 metara iskosa s lijeve strane. 

Kada se činilo da će domaćini ipak doći do nova tri boda, gosti su u četiri minute iz dvije šanse zabili dva gola. U 71. je na asistenciju Ivanschitza zabio Vyntra, a u 75. minuti Simao Junior pogodio je za 3-2 Levantea. 

Sevilla je prvim porazom nakon devet utakmica u Primeri ostala na sedmom mjestu propustivši preskočiti Real Sociedad na poziciji koja posljednja vodi u kvalifikacije za Europa ligu. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 26.01.2014.

    šteta za penal to mu je već drugi ove sezone...

  • Zorba 26.01.2014.

    Raketa ako si pravi odustani od Brazila jer je kaznilo naseg viteza Joe, a nevino je strada, samo da bi Brazil moga tuc. Zna se da FIFGA mrzi sve rvatsko

  • rudi17 26.01.2014.

    Ma kakav igrač. Kada ga vidim kako zabija žao mi je što nije u klubu koji se bori za titule.

Komentiraj...
Vidi sve komentare