To je to što me zanima!

Ivan Rakitić stresao je stativu, Roma zabila čak dva autogola!

Ni traga umoru na igri Ivana Rakitića u četvrtfinalu Lige prvaka, nakon što je s reprezentacijom proveo tjedan dana u SAD-u. U 18. minuti utakmice protiv Rome pogodio je lijevu stativu pa "zakuhao" sve kod drugoga gola
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić izveo je korner protiv Rome u 18. minuti utakmice. Netko od obrambenih igrača Rimljana odbio je loptu glavom i ona se vratila hrvatskom reprezentativcu koji je odmah iz prve izvrsno tukao prizemno u donji lijevi kut golmana Alissona.

Udarac je bio sjajan, Alisson tu nije mogao ništa, ali lopta je odsjela na stativi...

Barcelona je u 38. minuti povela autogolom De Rossija. Zvuči nevjeorjatno, ali i drugi su gol Rimljani zabili sami sebi! U bizarnoj situaciji zapravo se može pisati asistencija Rakitiću. Prošao je po desnoj strani i ubacio u peterac, a tamo je u hrvanju s Umtitijem bio Manolas. Lopta je najprije pogodila stativu, potom se vratila natrag i od Manolasova koljena otišla u mrežu za 2-0 Barcelone. 

Treći gol za Barcu nije bio autogol - zabio ga je Pique u 59. minuti. Nadu Romi vratio je Džeko golom za 3-1 u 80. minuti, ali brzo ju je golom za 4-1 ugasio Luis Suarez. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • dirk_nowitzki89 05.04.2018.

    zasto messi nije igra sinoc?

  • kovač7 05.04.2018.

    Gdje je drugi najveci igrac u finisu lige prvaka?e mesi zauvijek ces biti sijena gospodinu ronaldu

  • arow 05.04.2018.

    Rakitic je odigrao perfektno,a sto se tice igre da je Roma sinoc imala Mesija rezultat bi bio obratan

Komentiraj...
Vidi sve komentare