To je to što me zanima!

Ivan Rakitić: Volio bih izvući svoj Basel u osmini finala LP-a

Važno je da Messi bude zadovoljan ovdje. Najvažnije je da je s nama. Vidjeti ga kako igra je uvijek posebno. Dovoljno mu je 20, 25 minuta da promijeni utakmicu, kaže Raketa o Messiju
Vidi originalni članak

Barcelona je grupnu fazu Lige prvaka završila domaćom 2-0 pobjedom protiv Sportinga u kojoj je 90 minuta odradio i Ivan Rakitić.

- Odigrali smo prilično dobro. Igrati Ligu prvaka je posebno, svaka utakmica je dar i igrati kod kuće za Barcelonu je prilika za ponuditi spektakl navijačima - rekao je Rakitić pa dodao:

- Dinamika momčadi je dobra, ideja se ne mijenja i to nam omogućava da se bolje prilagodimo. Zaslužili smo pobjedu i sada moramo ovako nastaviti.

Lionel Messi na teren je ušao tek u 61. minuti.

- Važno je da bude zadovoljan ovdje. Najvažnije je da je s nama. Vidjeti ga kako igra je uvijek posebno. Dovoljno mu je 20, 25 minuta da promijeni utakmicu. Moramo se o njemu dobro brinuti.

Katalonci su 11. put završili na čelu skupine te s nestrpljenjem čekaju ždrijeb 11. prosinca u 12 sati.  

- Volio bih Basel - kaže Raketa koji je baš u tom klubu započeo karijeru 2005. godine.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 06.12.2017.

    On bi,ali ne igra u Uefadridu:)

  • CelaviOsvetnik 06.12.2017.

    Ali oni nebi tebe

  • K4f1k 06.12.2017.

    Zadnji put kad Barcelona u KO fazi Lige prvaka nije izvukla najtežeg ili jednog od najtežih mogućih protivnika Bilić nam je još vodio reprezentaciju, Modrić je igrao u Tottenhamu a Neymar u Flamengu. Bila je to sezona 11/12 kad su igrali u 1/16 protiv Leverkusena a u polufinalu protiv Chelseaja. Nakon toga protivnici su im redom: Milan, PSG, Bayern, City, Atletico, ponovo City, ponovo PSG, ponovo Bayern, Juventus, Arsenal, ponovo Atletico, ponovo PSG, ponovo Juve. Tako da jbg Raketa ali tradicija ti ne ide u korist.

Komentiraj...
Vidi sve komentare