To je to što me zanima!

Ivan Sunara još uvijek ne želi otići s Cibonine klupe

Trener Cibone još jednom nije želio prihatiti konzekvence poraza, a nakon što se "Vukovi" po prvi put nisu plasirali u finale nije ponudio ostavku
Vidi originalni članak

Iako je sve odavno upućivalo da će cibosi završiti sezonu bez trofeja, na kraju svega Ivan Sunara nema hrabrosti učiniti jedini razuman i korektan potez - dati ostavku. Tako će ostati Cibonin trener još koji dan dok ne dobije otkaz.
Čovjek koji je odveo cibose do povijesnog debakla, ni u jednom trenutku od dolaska na klupu nije preuzeo odgovornost za igru i rezultate niti je stao u obranu svojih igrača. Pa nije ni u subotu, kad je izveo još jednu u nizu samo njemu shvatljivih rotacija. Lukšu Andrića, kojeg uopće nije rabio u drugoj utakmici, ni u prve tri četvrtine majstorice, ubacio je u vatru u najosjetljivijem trenutku, a Splićani su se upravo preko njega vratili u susret.
- Igrači su ti koji igraju dobro ili loše. Moja namjera je bila dobra - konstatirao je Sunara, koji se već nebrojeno puta “proslavio” sličnim potezima.
- Petorka je odlično izgledala na terenu. A onda je ušao Lukša. Ali nije on kriv što je cijelo vrijeme sjedio na klupi - rekao je Damir Mulaomerović, a u Andrićevu obranu stao je i Chris Warren:
- Dugo nije igrao, teško je bilo staviti ga u tu poziciju. Nije bio u ritmu, nije bio spreman u glavi.
Očito nije bio ni Sunara u sve ovo vrijeme koje je potratio na Ciboninoj klupi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Baki 26.05.2008.

    zar je nekom žao što su cigani ispali. uništavaju našu košarku punih 20 godina. dajte dite materi, dajte košarku gradu zadru. amen

Komentiraj...
Vidi sve komentare