To je to što me zanima!

Ivana donosi sreću Vatrenima i kaže: Bit će 2-0 protiv Islanda

Otkako se pojavila na tribinama u 'kockastom', Hrvatska rastura! Srušili smo Nigeriju, razbili Messija i Argentinu, a Ivana kaže da ćemo dobiti i Islanđane u zadnjoj utakmici. Tko smo mi da kažemo drugačije?
Vidi originalni članak

U moru prognoza utakmice Hrvatske i Islanda donosimo najatraktivniju, onu Ivane Knöll, 26-godišnje hrvatske ljepotice koja u Rusiji bodri Vatrene. Otkako se pojavila na tribinama u 'kockastom', Hrvatska rastura!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Atraktivna Ivana rekla nam je da je prestala brojati poruke obožavatelja nakon prve utakmice u Kalinjingradu, kad je uz njezine tekstove još stajao naziv 'tajanstvena ljepotica'.

Nakon što smo objavili njezine fotke pa otkrili i kako se zove i otkud dolazi, dobila je više od 10.000 pratitelja na Instagramu.

- Večeras još jedna pobjeda, 2-0! - napisala je na Instagramu.

Ivana se rodila u Frankfurtu, potom se preselila u Hercegovinu, a danas živi u Zagrebu. Upisala je Grafički fakultet u Zagrebu i završila prediplomski studij. Bavi se manekenstvom, bila je na Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore, pleše trbušni ples i latinoameričke plesove.

- Pratim nogomet od malena. Tata je strastveni navijač pa me vodio na utakmice, a kao mala sam i trenirala nogomet. Bila sam golmanica - rekla nam je Ivana.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 

 

 

 

 

 


 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • 357 27.06.2018.

    Ova je kao slucajno dosla na tekmu i postala maskota repke... Naci ce i decka uskoro

  • Exterminator 27.06.2018.

    Ivani je krajnje vrijeme da si tamo nađe nekog he batora ... inače će se posušit . Mene su za ova 2 tjedna Ruskinje tako reć rastrgale jedva se stignem javit na portal , auf wiedersen

  • silversky 26.06.2018.

    tko ovoj starleti, javnoj dami, plaća oglašavanje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare