To je to što me zanima!

Goran: Ni ja ni Ljubo nećemo biti izbornici, a znam tko hoće

Igrači ga također žele i u dobrim je odnosima s njima. Bilo bi idealno da on prihvati tu ulogu i nadam se da će tako i biti. U protivnom ćemo ga ''polomiti'', rekao je Goran
Vidi originalni članak

Nakon godine i pol dana Hrvatska će opet Davis Cup igrati kod kuće. Otkako smo u Zadru u rujnu prošle godine preko Amerikanaca izborili finale, a kasnije u Francuskoj i titulu, Gerard Pique i društvo većini najboljih reprezentacija uskratili su zadovoljstvo igranja u domaćoj atmosferi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska će je, jer nije automatski izborila završnicu ni dobila pozivnicu, opet napraviti u ožujku protiv Indije, s kim na klupi i dalje je otvoreno pitanje. Javnost i igrači žele Gorana Ivaniševića, ali od te ideje, nastale u Madridu, neće biti ništa.

- Bio sam na sastanku s čelnicima Saveza i predložio najbolje moguće rješenje - rekao je Ivanišević za HRT otkrivši da izbornik neće biti ni Ivan Ljubičić.

- Nadam se da će Hrvatska uskoro dobiti novog izbornika. Ivan i ja pristojno smo se zahvalili na pozivu.

ZEC PREUZIMA REPREZENTACIJU? Čilić: Goran izbornik? To bi mi bilo najdraže, to njemu pripada

Novi izbornik ima, dakle, Ivanovu i Goranovu podršku te samih igrača. Po teniskim se krugovima priča da je to Splićanin Vedran Martić, Splićanin i trener 17. tenisača svijeta Karena Hačanova. Goran je još ostao u "rukavicama".

- Igrači ga također žele i u dobrim je odnosima s njima. Bilo bi idealno da on prihvati tu ulogu i nadam se da će tako i biti. U protivnom ćemo ga ''polomiti''.

NEMA NIŠTA PROTIV Đoković: Podržavam Gorana da postane novi hrvatski izbornik!

A polomljen je, pogotovo protiv Španjolske, bio hrvatski sastav u Madridu.

- Nije ispalo dobro, ali bez Čilića i s nespremnim Bornom Ćorićem nismo mogli više očekivati. Pozitivna je stvar ono što je pokazao Borna Gojo, rad s mladima je smjer u kojem moramo gledati. Novi format Davis Cupa ponudio je neizvjesnost, nekoliko dobrih mečeva, ali na kraju možemo reći da je Nadal spasio cijelu priču. Vidjet ćemo kako će to izgledati u budućnosti - svoje je mišljenje dao Goran, a onda i o Čilićevim problemima u ovoj godini..

- Riječ je o predobrom igraču da se ne bi vratio. Kao da je s autoceste skrenuo u šumu, pa se nadam da će pronaći put natrag. Igrač s tolikim izborom udaraca mora imati bolji plasman. Sad će imati teži put i neće mu biti lako, ali vjerujem da se može vratiti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Blondie1 05.12.2019.

    Pada mi na pamet čovjek koji je jednom bio dio Davis cup priče, bez ikakvih afera i svađa, Mario Ančić. Pitanje je koliko je još u tenisu i voljan prihvatiti se ove funkcije.

  • čoviksjuga 05.12.2019.

    Iva Majoli ! Bilo bi "vatre" cijeli dan i noć !

  • ivo161 05.12.2019.

    Ja bi stavija Mamica za izbornika

Komentiraj...
Vidi sve komentare