Obavijesti

Sport

Komentari 6

Goran: Ni ja ni Ljubo nećemo biti izbornici, a znam tko hoće

Goran: Ni ja ni Ljubo nećemo biti izbornici, a  znam tko hoće
1

Igrači ga također žele i u dobrim je odnosima s njima. Bilo bi idealno da on prihvati tu ulogu i nadam se da će tako i biti. U protivnom ćemo ga ''polomiti'', rekao je Goran

VIDEO

Nakon godine i pol dana Hrvatska će opet Davis Cup igrati kod kuće. Otkako smo u Zadru u rujnu prošle godine preko Amerikanaca izborili finale, a kasnije u Francuskoj i titulu, Gerard Pique i društvo većini najboljih reprezentacija uskratili su zadovoljstvo igranja u domaćoj atmosferi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:41

Hrvatska će je, jer nije automatski izborila završnicu ni dobila pozivnicu, opet napraviti u ožujku protiv Indije, s kim na klupi i dalje je otvoreno pitanje. Javnost i igrači žele Gorana Ivaniševića, ali od te ideje, nastale u Madridu, neće biti ništa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bio sam na sastanku s čelnicima Saveza i predložio najbolje moguće rješenje - rekao je Ivanišević za HRT otkrivši da izbornik neće biti ni Ivan Ljubičić.

- Nadam se da će Hrvatska uskoro dobiti novog izbornika. Ivan i ja pristojno smo se zahvalili na pozivu.

Čilić: Goran izbornik? To bi mi bilo najdraže, to njemu pripada
Čilić: Goran izbornik? To bi mi bilo najdraže, to njemu pripada

Novi izbornik ima, dakle, Ivanovu i Goranovu podršku te samih igrača. Po teniskim se krugovima priča da je to Splićanin Vedran Martić, Splićanin i trener 17. tenisača svijeta Karena Hačanova. Goran je još ostao u "rukavicama".

- Igrači ga također žele i u dobrim je odnosima s njima. Bilo bi idealno da on prihvati tu ulogu i nadam se da će tako i biti. U protivnom ćemo ga ''polomiti''.

Đoković: Podržavam Gorana da postane novi hrvatski izbornik!
Đoković: Podržavam Gorana da postane novi hrvatski izbornik!

A polomljen je, pogotovo protiv Španjolske, bio hrvatski sastav u Madridu.

- Nije ispalo dobro, ali bez Čilića i s nespremnim Bornom Ćorićem nismo mogli više očekivati. Pozitivna je stvar ono što je pokazao Borna Gojo, rad s mladima je smjer u kojem moramo gledati. Novi format Davis Cupa ponudio je neizvjesnost, nekoliko dobrih mečeva, ali na kraju možemo reći da je Nadal spasio cijelu priču. Vidjet ćemo kako će to izgledati u budućnosti - svoje je mišljenje dao Goran, a onda i o Čilićevim problemima u ovoj godini..

- Riječ je o predobrom igraču da se ne bi vratio. Kao da je s autoceste skrenuo u šumu, pa se nadam da će pronaći put natrag. Igrač s tolikim izborom udaraca mora imati bolji plasman. Sad će imati teži put i neće mu biti lako, ali vjerujem da se može vratiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...