To je to što me zanima!

Ivanišević nema koronu, kao ni Zverev i Rubljov: 'Isprike onima koje sam potencijalno ugrozio'

Većina onih koji su bili u bliskom kontaktu s zaraženim osobama na Adria Touru u Zadru išli su na testiranje, a Andrej Rubljov i Alexander Zverev su se ispričali za sve. Njihovi testovi na koronu su negativni kao i Goranov
Vidi originalni članak

Teniski spektakl Adria Tour u Zadru je prekinut, a od tada se ne stišavaju reakcije sa svih strana svijeta. Mnogi su prozvali najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića (33) koji je došao u Zadar nakon što se družio sa zaraženim košarkašem u Srbiji, a nije se testirao, ali i zbog same činjenica da su stvari izmakle kontroli te se nekoliko osoba zarazilo.

KORONA SPEKTAKL U ZADRU Nole Đoković poveo kolo, Hrvati uskočili! A stvarnim junacima odjednom više ne vjerujemo...

Njihovi su bliski kontakti poslani na testiranje i u samoizolaciju, a preporučeno je da u izolaciju odu oni koji su duže o deset minuta bili pokraj zaraženih. Među testiranima su bili i Goran Ivanišević (48) te tenisači Andrej Rubljov (22) i Alexander Zverev (23) koji su igrali na turniru.

- Moji rezultati testiranja na COVID-19 su negativni, kao i prije pet dana. Želim svima koji su bili pozitivni što brži oporavak i nadam se da će svi njihovi kontakti djelovati u skladu sa svim liječničkim savjetima koje smo dobili - proučio je Ivanišević.

POGLEDAJTE VIDEO: Korona party u Beogradu

Mladi tenisači su negativni na koronu, ali će svejedno ići u samoizolaciju na 14 dana.

UDARIO PO ĐOKOVIĆU Kyrgios oprao Zadar: Odluka je šupljoglava! Nije vam ovo šala

- Upravo sam doznao da smo moj tim i ja negativni na COVID-19. Duboko se ispričavam bilo kome koga sam potencijalno ugrozio time što sam sudjelovao na turniru u Zadru. Pratit ću preporuke samoizolacije koje sam dobio od liječnika. Kao dodatna mjera opreza, moj tim i ja ćemo nastaviti s redovnim testiranjem. Želim brz oporavak svima koji su pozitivni na virus - napisao je Alexander Zverev, dok je Andrej Rubljov poručio:

- Pozdrav svima. Želio sam reći da sam dobro i da sam zdrav. Negativan sam na COVID-19. Nadam se da će nam se životi uskoro vratiti u normalu i sve ovo možemo podnijeti zajedno. Ovo što se događa u svijetu naša je odgovornost. To je globalni problem i utječe na sve nas. Zajedno moramo pokušati smanjiti da se virus nastavi širiti tako da ću sljedeća dva tjedna biti u karanteni. Hvala na podršci.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • boki21 25.06.2020.

    nije mi jasno,kako na moru,gdje su turisti nema korone.

  • grgamrga 22.06.2020.

    Čudno korona na svim vjestima a svi bilo blizu jedan drugome a nisu dobili znači virus je toliko oslabio da nije opasan

  • bubleha 22.06.2020.

    Ivanišević se sam posr.o na cijelu svoju karijeru. Mislio sam da je on domoljub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare