To je to što me zanima!

Ivanišević: Nije smak svijeta ako Đokovića ne puste u Miami

Volio bih da ga puste, bilo bi to dobro i za njega i za tenis. Važno je da ćemo uskoro znati, pa možemo napraviti plan, kazao je Ivanišević
Vidi originalni članak

Novak Đoković sve je pokušao kako bi ušao u Sjedinjene Američke Države. Od 'zivkanja' do lobiranja kod ljudi koji imaju veze s predsjednikom Joeom Bidenom... No, Amerika je još jednom hladno zatvorila vrata ponajboljem tenisaču svih vremena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, kao i na teniskom terenu, Đoković se nikada ne predaje, pa ni sad, otkrio je to Goran Ivanišević.

PONIJELE IH EMOCIJE Novak i Jelena Đoković uživali na koncertu Crvene jabuke u Beogradu, slušali ih iz VIP lože NIJE SE CIJEPIO Đokoviću zabranili ulazak u Sjedinjene Američke Države

- Nismo odustali od Miamija. To je njemu u glavi, želi igrati. Volio bih da ga puste, bilo bi to dobro i za njega i za tenis, ali nije smak svijeta i ako ga ne puste - kazao je Ivanišević za Sport Klub pa dodao:

- Važno je da ćemo uskoro znati, pa možemo napraviti plan. Tehnički, ne znam koliko je to najbolje rješenje za pripremu na zemlji, iako je on osvajao Monte Carlo i kada je igrao u Indian Wellsu i Miamiju. Sve ovisi o Novaku. Ako je spreman u glavi i ako je u 'fajterskom' režimu, kao u Australiji, onda je sve moguće - zaključio je Zec.

Podsjetimo, Novak je nedavno naišao na novu odbijenicu za ulazak u SAD, koji ne dopušta ulazak u državu strancima necijepljenim protiv koronavirusa zbog čega Đoković sigurno neće igrati u Indian Wellsu, no čini se da se nada da će više sreće imati na drugom Mastersu sezone.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 10.03.2023.

    Neka potplati imigracionog sudca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare