To je to što me zanima!

Ivanišević posjetio WBA, dobio dres te je upoznao Hodgsona

Volim igrati tenis, ali nemam nekih favorita. Nema puno Iraca koji igraju tenis, rekao je menadžer Roy Hodgson nakon upoznavanja s velikim fanom kluba Ivaniševićem
Vidi originalni članak

Tamo ne tako davne 2005. godine Goran Ivanišević se nakon godina provedenih igrajući tenis na engleskom tlu zaljubio u West Bromwich Albion. Najbolji hrvatski tenisač zaljubio se u WBA preko prijatelja i komentatora Dennisa Lawa, a ova neobična ljubav prema klubu za koji vjerojatno sam on u Hrvatskoj navija, okrunjena je u subotu.

Naime, 'Zec' je nakon godina praćenja Albiona nazočio premierligaškoj utakmici svog kluba protiv Queens Park Rangersa.

Ivanišević koji je nastupio na veteranskom teniskom turniru AEGON Mastersu u Royal Albert Hallu, iskoristio je priliku da posjeti Loftus Road na kojem se igralo 14. kolo Premiershipa između dviju momčadi.

Nakon utakmice koja je završila 1-1 iz direktorske lože zaputio se u svlačionicu West Broma gdje je porazgovarao i fotografirao se s menadžerom Royom Hodgsonom.

- Ivanišević je razgovarao sa svim igračima i rukovao se s njima. Poklonili smo mu dres s njegovim imenom. Nije mu dovoljno velik za nositi, ali može ga uokviriti za svoj zid. Ja sam veliki teniski obožavatelj i mislim da je bio vrlo dobar igrač iako je bilo drugih koje sam pratio pozornije - rekao je menadžer WBA-a Roy Hodgson.

- Bilo je cool upoznati ga nakon utakmice, a još ljepše osvojiti bod da je imao što vidjeti. Volim igrati tenis, ali nemam nekih favorita. Nema puno Iraca koji igraju tenis - komentirao je irski napadač WBA-a Shane Long.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ReggochOch 05.12.2011.

    Zec,LEGENDA..

Komentiraj...
Vidi sve komentare