To je to što me zanima!

Ivaniševićeva izjava među najboljima je u desetljeću

Izjavu Gorana Ivaniševića iz 2001. godine kada je osvojio jedini svoj Wimbledon BBC u karijeri je uvrstio među najbolje u proteklom desetljeću...
Vidi originalni članak

Da mi anđeli dođu u snu i kažu “Gorane osvojit ćeš Wimbledon, ali samo ako nikad više u životu ne takneš reket”, ja bih rekao ok i nikada više ne bih igrao tenis, rekao je Goran Ivanišević 2001. godine tijekom najstarijeg teniskog turnira u Wimbledonu i ušao u legendu. Upravo tu izjavu internetski portal BBC-a uvrstio je među najbolje u proteklog desetljeća. Ivanišević je iste godine osvojio turnir, a tijekom ta dva tjedna često je zabavljao Engleze kako na terenu tako i izvan njega svojim praznovjernim ritualima. Iako je podigao pehar za pobjednika, Goran se nije ostavio tenisa te i danas nastupa na veteranskim turnirima. BBC se doista potrudio oko izbora najzanimljivijih izjava, a jedna od pamtljivijih je ona legendarnog Georga Besta o Davidu Beckhamu iz 2000. godine.
- Ne zna pucati lijevom nogom, ne zna igrati glavom, ne zna uklizati i ne zabija golove. Osim toga, David je sasvim u redu - rekao je Best.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dinamo4ever 23.12.2009.

    JA PAMTI SAMO ONU \"usra sam se \" :))))))))))))))))

  • COLE_VU 23.12.2009.

    gorane careee

Komentiraj...
Vidi sve komentare