To je to što me zanima!

Ivanković: Atmosfera oko Dinama nije produktivna

Kada igramo kao momčad možemo dobiti svakog u hrvatskoj ligi. Bez te agresije i doze trke, to ne bi bilo moguće, rekao je Mile Petković
Vidi originalni članak

Utakmica je bila puna tempa, možda ne toliko ljepa. Otvorila nam se situacija kad je Vručina zabio. Oni su pokušali izjednačiti s tri špice, no mi smo se uspjeli obraniti, pa onda zabiti drugi gol. Kada igramo kao momčad možemo dobiti svakog u hrvatskoj ligi. Bez te agresije i doze trke, to ne bi bilo moguće, rekao je trener Slaven Belupa Mile Petković, pa dodao:
- Znali smo da je Dinamo objektivno jači. Stavili smo blok kojim smo njima prepustili inicijativu. Amortizirali smo te napada, pa igrali na polu-kontre i kontre. Bojali smo se visokih skokova Drpića i Bišćana, no trkom smo to anulirali. Neka individulana riješenja igrača Dinama riješili smo dupliranjem - analizirao je igru svoje momčadi Petković.
A Branko Ivanković ponovno je morao odgovarati na neugodna pitanja o lošoj igri:
- Nije nam lako. Došli smo ovdje da se pokušamo vratiti nakon poraza od Hajduka. No dobili smo nepotreban gol. Utakmica je bila tvrda i teška, a mi smo djelomično imali dominaciju. Igrači su imali dobar pristup, a drugi gol dogodio se iz sumnjive situacije - smatra Ivanković, kojije tada pričao o ozračju oko momčadi.
- Atmosfera koja se stvara oko Dinama nije produktivna, pa je teško prezentirati strast u igri.
Također smatra da Mikić nije zaslužio crveni karton:
- Mislim da to nije bio crveni karton, sudac ga je izvadio kao 'revolveraš' - rekao je Ivanković, koji nije spominjao ostavku.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • vizijaslobode1941 27.09.2008.

    Mamić je stvarno cigggan ,obećao je prije početka sezone da će opet kupiti 25 kola unaprijed i sad ko ga j...,nije trener kriv što on nije kupijo

  • vizijaslobode1941 27.09.2008.

    ivankoviću a da vi preuzmete tiće dinama a funkciju prvog trenera date nekome ko zna

  • 27.09.2008.

    E Ivankovicu, dok je Dinamo igrao produktivan nogomet i atmosvera je bila produktivna, a sad je kako je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare