To je to što me zanima!

Ivanković: Vjerujem da prolazimo u drugi krug!

Dinamo će protiv najjačih, HSV-a i švicarskog Basela, igrati u Maksimiru, a protiv francuskog Rennesa i norveškog Branna u gostima
Vidi originalni članak

Skupina je atraktivna za gledatelje i za nas, rekao je nakon ždrijeba skupina Lige Uefe Branko Ivanković.
Dinamov trener ne krije zadovoljstvo skupinom, vjeruje da su “kuglice” u Nyonu bile sklone “modrima”.
- HSV je vrhunska momčad iz jedne od najjačih europskih liga i protiv njih nam sigurno neće biti lako. Basel je u zadnje vrijeme imao zapažene nastupe u Ligi prvaka i protiv Švicaraca će biti teško, ali nije momčad protiv koje je Dinamo bez izgleda. Sa svima možemo igrati - objasnio je Ivanković.
O Brannu i Rennesu nije previše pričao, samo je istaknuo konačan cilj.
- Nadamo se prolasku u drugi krug. Veselimo se nastupima u skupini Lige Uefe, ali ne skrivamo ambicije koje i dalje gajimo, ne bježimo od odgovornosti.
Ivanković nije previše pažnje posvetio Rennesu i Brannu, a Francuzi se uz HSV najviše boje upravo Dinama. Na klupskoj internetskoj stranici izašle su reakcije na ždrijeb trenera Pierrea Dreossija te najboljeg igrača Sylvaina Wiltorda.
- HSV je već pokazao klasu, najveći je favorit skupine. Dinamo je vrlo dobra momčad, koja već dugo igra zajedno. Hrvatska je zemlja odličnih nogometaša, a dokaz tomu je i prodaja Eduarda u Arsenal - kazao je Dreossi.
Slično kao trener razmišlja i napadač Rennesa Wiltord.
- Ne znam puno o HSV-u, ali znam da su favoriti naše skupine. Dinamo je dobra momčad, igrači su mu uvijek tehnički odlični - rekao je Wiltord.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • otrodotro 09.10.2007.

    To mi se svida,optimizam stanuje u klubu.Samo naprijed plavi,svi smo uz vas.

  • promet 09.10.2007.

    Imate dobru grupu i veliku šansu za ulazak u drugi krug a u zadnjoj utakmici s Ajaxom ste pokazali da znate igrati nije više bitno na domaćem ili gostujućem terenu samo da sudci realno sude pa će biti sve okej

  • Xenci 09.10.2007.

    Dečki samo naprijed!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare